Dijeta Zdrava i vitka bez gladovanja 19. svibnja 2018.

Meghan Markle: Jelovnik i fitness rutina vojvotkinje od Sussexa

Foto: Press Association/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uz dvije fitness rutine i plan prehrane Meghan Marke se pripremala za svoj veliki dan, a pritom se znala opustiti i uz kuglicu sladoleda, pržene krumpiriće i čašicu vina. Kako je to sve uspjela otkrio je Bazaar.

Pripreme za vjenčanje nisu nikada lake, a pogotovo kada će ga gledati dva milijuna ljudi diljem svijeta. Na svu sreću, Meghan Markle vjerno prati svoj režim tjelovježbe i fitnessa već godinama pa joj ni ova 'sitnica' ne bi smjela biti problem.

Ako dodamo da joj je i mama učiteljica joge, možemo reći da je Markle rođena spremna za svaku ovakvu situaciju. 

Meghan voli kuhati, a dijeta joj se bazira uglavnom na biljkama iako se ponekad voli zasladiti nekim 'zabranjenim stvarima'.

Pilatesom i trčanjem održava tijelo u top kondiciji, a krije još poneku tajnu kojom se dodatno pripremala za kraljevsko vjenčanje. 

 

#meghanmarkle

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle8) on

Dijeta bazirana na biljkama

Ponekad se počasti krumpirićima, vinom i sladoledom - jer što je život bez poslastica? Ključ je većinu dijete bazirati na biljnoj prehrani koja je prirodno niskokalorična, a ima visok udio vlakana

"Pokušavam jesti veganski tijekom tjedna i onda biti malo više fleksibilna vikendima", rekla je Markle. "U isto vrijeme, sve je u ravnoteži jer vježbam kako vježbam i ne osjećam se lišena ičega. One sekunde kada to počneš raditi prepustiš se potpuno nekim stvarima. To nije dijeta, to je životni stil prehrane".

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle8) on

Primjer svakodnevnog jelovnika Meghan Markle

Meghan obožava ugljikohidrate i vino, bilo crno ili bijelo. Kaže kako treba uživati u stvarima s razlogom - treba poznavati svoje tijelo i sve će biti u redu. 

Hladnjak ipak najviše puni zdravim grickalicama - humusom i mrkvama, zelenim sokovima, bademovim mlijekom, chia pudingom..."Tako lako, a tako dobro. Stvarno volim kuhati", rekla je. 

Kako je odrasla u Južnoj Kaliforniji, prisjeća se drveta limuna i smokve koju je njena obitelj imala u dvorištu. Tako je razvila i ljubav prema vrtlarenju pa i danas uzgaja svoje povrće

"Ako sam u hotelu uglavnom ću naručiti poširana jaja i tost s avokadom", objašnjava Markle kako se snalazi dok je na putu.

 

#meghanmarkle

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle8) on

Fitness rutina

"Moja mama je bila učiteljica joge pa je takvo vježbanje u mojoj krvi", kaže. "Volim intenzivni sat vinyasa joge - još bolje ako 'odvrnem' hip - hop i vježbam u zamračenoj sobi sa svjetlom svijeće". 

Uz jogu, svoju formu zahvaljuje trčanju i pilatesu. Za trčanje tvrdi da joj je uvijek bilo kao oblik meditacije.

 

Meghan Markle, Canada's Women's Health Magazine 2015

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkleupdates) on

  Možda te zanima... Zdrav život i nakon 90: Otkrivamo ti 6 tajni dugovječnosti kraljice Elizabete Zdravlje Možda te zanima... Buduća princeza Meghan Markle otkriva trikove za savršenu liniju Fitness

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Ruthwilson

      Obratite se: druzaiherbalcure@gmail.com za bilo kakav zdravstveni problem, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, Moj prijatelj preporučio dr Uzai da ja sam me uvjerio da ga kontaktiram, pripremio mi je korijen za travu, što me zatrudne, u roku od tri tjedna trudno sam (i naravno!) i rodila lijep zdravi dječak travnja, Dr. UZAI Herbal Remedy Je pouzdan lijek za sve vrste problema

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.