Dijeta
141 prikaza

'Mršavjela sam i uživala u hrani'

Nikolina-Dnevnik
Puno iskustva, znanja i korisnih savjeta usvojila sam zahvaljujući Zdravoj Kravi, piše Nikolina u svom posljednjem dnevniku mršavljenja. Nikolinin moto je tijekom trajanja akcije bio ''pomalo, ali sigurno do cilja'', a iako nije dosegla planiranu brojku na vagi, oblikovala je tijelo i stekla zdrave navike za cijeli život

Jaka volja i želja za skidanjem kilograma

Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s predivnim ljudima koji su nam omogućili da promijenimo neke loše pa skoro i zaboravljene navike. Vrijeme je proletilo, kao da je jučer bilo kada su mi javili da sam izabrana u sretnu petorku. Puno iskustva, znanja i korisnih savjeta usvojila sam zahvaljujući Zdravoj Kravi.

Volja i želja za zdravim načinom skidanja kilograma bila je ogromna. Moj moto je ovaj put bio pomalo, ali sigurno do cilja. Nisam mislila da će biti tako teško skidati kilograme, nisam ostvarila zacrtani cilj sa startne pozicije, ali moram priznati da se u skidanju kilograma nisam ničega odricala, jela sam prema planu i programu i ovo nije bilo mukotrpno izgladnjivanje nego užitak u hrani i gubljenju kilograma.

Presretna sam zbog novog načina života

I dalje ću nastaviti s ovakvim načinom prehrane i treninzima u kućnom ambijentu. Sada slijedi zasluženi odmor i uživanje u moru i toplim danima. Presretna sam na pruženoj prilici da započnem s novim ritmom života, trudit ću se i dalje biti uporna. Veliko hvala psihologu Igoru na potpori kad je bilo najteže, koji je dugotrajnim razgovorima uvijek rješavao probleme, također treneru Edinu od kojeg sam naučila vježbi i vježbi koje ću i dalje sama primjenjivati. Nutricionistica Martina potrudila se složiti jelovnik o kojem nisam mogla niti sanjati, otkrila neke nove namirnice i zavoljela pomoću nje jednu nepoznatu stranu kulinarstva.

Najvažnije od svega, promijenila sam prehrambene navike, vježbanje me veseli. Biti ću i dalje uporna, ali ovaj put sama na putu do svog cilja. Ne mogu kilogrami tako misteriozno nestati, a nakupljala sam ih cijelu zimu. Mislim da je važnije što sam usvojila nove navike hranjenja i vježbanja nego jesam li izgubila 5 ili 10 kilograma. Nadam se da je ovaj mali zastoj bio kao zatišje pred buru kako mi primorci kažemo. I dalje ću pratiti Zdravu Kravu i naravno čim dođem do nekih zavidnih rezultata javljam se s ostvarenim rezultatima. Zahvaljujem se svim partnerima, sponzorima i cijelom stručnom timu koje me je pratio.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.