Dijeta
109 prikaza

Nikolina je lakša za 5 kilograma

Nikolina--Mz
Nikolina je u dva i pol mjeseca trajanja akcije ''Mršavimo zajedno'' smršavjela 5 kilograma, a iako nije ostvarila svoj cilj i izgubila 10 kilograma, zadovoljna je jer je oblikovala tijelo i usvojila nove navike prehrane i vježbanja

Nikolina je obavila završno vaganje i mjerenje u Poliklinici Sunce, a rezultati su pokazali sljedeće: smršavila je 5 kilograma i izgubila 9 centimetra u struku.

'Zadnje vaganje pokazuje 68,5 kg, nije se ništa drastično pomaklo od zadnjeg puta, došlo je do malog zatišja pred buru. Struk je pao od prošlog puta za 4 cm, a bokovi se nisu mijenjali. Najvažnije od svega, promijenila sam prehrambene navike, vježbanje me veseli. Bit ću i dalje uporna, ali ovaj put sama na putu do svog cilja. Ne mogu kilogrami tako misteriozno nestati, a nakupljala sam ih cijelu zimu.

Nisam se ničega odricala

Nisam mislila da će biti tako teško skidati kilograme, nisam ostvarila zacrtani cilj sa startne pozicije, ali moram priznati da se u skidanju ovih 5 kilograma nisam ničega odricala, jela sam prema planu i programu i ovo nije bilo mukotrpno izgladnjivanje nego užitak u hrani i gubljenju kilograma.

I dalje ću nastaviti s ovakvim načinom prehrane i treninzima u kućnom ambijentu. Sada slijedi zasluženi odmor i uživanje u moru i toplim danima.

Mali zastoj ili zatišje pred buru

Mislim da je važnije što sam usvojila nove navike prehrane i vježbanja nego jesam li izgubila 5 ili 10 kg. Nadam se da je ovaj mali zastoj bio kao zatišje pred buru kako mi primorci kažemo. I dalje ću pratiti Zdravu Kravu i naravno čim dođem do nekih zavidnih rezultata javljam se s ostvarenim rezultatima.

Pogledaj kakav je make-over prošla Nikolina za veliku završnicu ''Mršavimo zajedno''...

  • Default avatar - Marina Kapikul
    pia1990 Četvrtak, 11.08.2011. u 13:34

    Bravo!

Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.