Dijeta 02. siječnja 2017.

Poklanjamo knjigu 'Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana'

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

To što su Božić i Nova godina iza nas ne znači da trebamo prestati s darivanjem. Odlučili smo najsretnijem čitatelju ili čitateljici pokloniti jednu knjigu uz koju će lakše izgubiti kilograme nakupljene u proteklom periodu. Sudjelovati možeš i ti ostavljajući komentar ispod članka.

Dovoljno je da do utorka 10.1.2017. u 12 sati u komentate napišeš jednu svoju zdravu novogodišnju odluku i uđeš u izbor za osvajanje knjige s više od 100 recepata za različita zdravstvena stanja i željene ciljeve.

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Izgubi do 7 kilograma u 10 dana!

Ova knjiga potaknut će te na mršavljenje, povećat ćeš razinu energije, razbistriti um i popraviti cjelokupno zdravlje. Zeleni sokovi sastoje se od vrlo hranjivih tvari iz zelenoga lisnatog povrća i voća, zasitni su i uživat ćeš u njima. I tijelo će ti biti zahvalno što ih piješ, jer će ti zdravlje i energija doći do razina za koje nikada niste mislili da ih je moguće postići. To je iskustvo koje bi ti moglo promijeniti život budeš li se držala programa!

Više o samoj knjizi, u izdanju Mozaik knjige pročitaj na njihovoj web stranici

 | Author: Mozaik knjiga Foto: Mozaik knjiga

Ako uspješno dovršiš desetodnevno čišćenje:

• Izgubit ćeš od 4 do 7 kilograma u 10 dana.
• Riješit ćeš se tvrdoglavih masnih naslaga, uključujući i one na trbuhu.
• Gubit ćeš kilograme i centimetre brzo, bez napornog vježbanja.
• Naučit ćeš živjeti zdravije uz detoksikaciju i zdraviju prehranu.
 

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      chelsea

      Ostati dosljedna i ne izgubiti motivaciju za zdrav i fitness život; i dalje redovno ići u teretanu i vježbati, paziti na prehranu, hraniti se zdravo i izbjegavati šećer i slatkiše...

    • Default avatar -
      nela_55

      Zdrava novogodišnja odluka je svako jutro jesti zdravo: zobene pahuljice, lanene sjemenke, koštice marelice, chia sjemenke, jogurt, mlijeko, sezonsko voće. Inače uvijek jedem salamu, paštetu, hrenovke. Vrijeme je da se moja prehrana promijeni kako bih imala zdravu energiju u sebi i kako se kilogrami ne bi gomilali jer sam došla u godine kada se masno tkivo skuplja na bokovima. :(

    • Default avatar -
      Ziny

      Moja zdrava novogodišnja odluka je uvesti više voća i povrća u svoju prehranu, te u prehranu mojih ukućana. Prvi međukorak u toj odluci je ostvaren- kupila sam blender. Ova knjiga bi mi bila super nagrada jer bih iz nje dobila znanje i inspiraciju za ukusno pripremanje sokova. :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.