Dijeta Mršavimo zajedno 16. siječnja 2018.

S ovim psihološkim trikom uspjela je drastično smršaviti iako mrzi vježbati

Foto: instagram @weightlosshero
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svaka priča o mršavljenju posebna je na svoj način, ali ona Christine Carter je uistinu posebna. Prije je imala 125 kilograma, dok se 2014. godine njezin život nije drastično promijenio, kada se odlučila na kirurški zahvat ugradnje želučane premosnice.

Godinu dana nakon Christine izgleda bombastično, no put do takvog tijela nije bio lak.

Pored što je kirurški zategnula obješenu kožu na trbuhu nakon izgubljenih kilograma i odlučila se na silikonske umetke u grudima, morala je puno toga promijeniti u sebi i svojoj psihi kako bi održala svoje novo tijelo i kako se ne bi vratila u prethodno stanje pretilosti, prenosi portal PopSugar. 

Sa svojim brojnim Instagram followerima podijelila je životno iskustvo s debljinom, te usponima i padovima koji su je doveli do željenog tijela. 

 

"Nothing tastes as good as skinny feels" is bullshit. I can promise you in both of these pictures chocolate chip cookies tasted exactly the same. The difference was how I have taught myself to THINK about food. I used to live for the next meal. Like...literally eating lunch I was thinking about what I would eat for dinner. I have learned to enjoy NEW things about food. I've learned to love cooking and am finding new ways everyday to make low sugar/carb meals that taste great but don't keep me from my goals. I've learned to stop EATING my feelings and find new outlets for them. Mine are playing piano and working out (even though I hate working out...it clears me mind.) . Today I challenge you to take up new ways to blow off stress. New ways to feel good. Cause I learned the hard way that while bad food feels good now...it doesn't make you feel good in the end. Happy Friday!

A post shared by Christine Carter (@weightlosshero) on

Što treba promijeniti u psihi kako bi zadržala mršavo tijelo?

Na svom Instagram profilu napisala je kako je u vrijeme snimanja "prije" i "poslije" slika jednako voljela hranu, okus joj je bio jednako dobar i neodoljiv, ali ono što je promijenila u percepciji iste je to što je počela razmišljati o onome što jede

"Prije sam živjela od obroka do obroka. Doslovce sam razmišljala za vrijeme jednog obroka što ću jesti za sljedeći. No, naučila sam kako uživati u novim stvarima povezanima uz prehranu. Shvatila sam da volim kuhati i svaki dan sam pronalazila nove načine kako spraviti obroke s manje ugljikohidrata i šećera, koji će biti ukusni, ali me neće udaljavati od mog cilja. Prestala sam se emocionalno prejedati i pronašla nove načine kako izraziti moje osjećaje.", napisala je na svome profilu. 

Možda te zanima... "Učvrstila sam cijelo tijelo, a pritom nisam izgubila ni kilogram"! Fitness

 

Možda te zanima... Iskustvo blogerice: 'Shvatila sam da se trbuh skida u kuhinji, a tek potom u teretani' Fitness

Iako naglašava da mrzi vježbati, Christine je pronašla načine kako se osloboditi stresa, poput sviranja klavira i tjelovježbe.

Christine je ostala ista osoba iznutra, ali za njenu fizičku i emocionalnu transformaciju zaslužan je teški rad.

Objašnjava koliko je važno pronaći nove načine oslobađanja od stresa i dobro se osjećati bez pribjegavanja hrani i prejedanju.

"Naučila sam na teži način da se zbog loše hrane možeš osjećati dobro u tom trenutku, ali se na kraju nikako ne osjećaš dobro od nje", kaže.

 Ako ni sama ne znaš kako odoljeti hrani, iskušaj ovih 5 koraka ublažavanja žudnje za hranom.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      grokeze

      Tablete za mršavljenje - https://bit.ly/2Fh1NJR Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilogrаme i drži me iz dalekа.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.