Dijeta
715 prikaza

Termalno blato otapa celulit

Karmela1__
1/2
Karmela je uživala u ljekovitom termalnom pilingu od termalne vode, soli i blata koji u sebi sadrže značajne količine broma, a upravo se bromu pripisuje glavna uloga kod procesa mršavljenja i anticelulitnog efekta

Karmela na mjerenju

Karmela je također u Twintime Health & Wellness centru napravila analizu ukupne tjelesne kompozicije i saznala kako njezin Body Mass Index - BMI iznosi 28,3 , što spada u prekomjernu tjelesnu težinu, a omjer mišićne mase je ispod 31,5 posto , koštane mase 13 posto  i masnog tkiva preko 32 posto.

'Određenim Twintime programom s 12 kombiniranih aparativno – preparativnih tretmana, nastojimo dubinski izdrenirati i detoksificirati tijelo, potaknuti mobilizaciju potkožnog masnog tkiva, tonificirati kožu tijela sa učinkovitim redukcijskim i anticelulitnim efektom', objasnila je dr. Dragica Kelam Perić.

I ti lako možeš izračunati svoj BMI...

Termalni tretmani tijela 

Termalni tretmani u TwinTime-u bazirani su na termalnoj vodi, soli i blatu iz Salsomaggiore Termi. Voda iz Salsomaggiore Termi jedinstvena je na svijetu, te nema paragona ni u jednoj termalnoj vodi na svijetu. Posebno je značajna koncentracija visokovrijednim elementima poput joda i broma.

Zbog svog stimulativnog i lipolitičkog djelovanja, bromu se pripisuje glavna uloga kod procesa mršavljenja i anticelulitnog efekta. Uz pomoć inovativne tehnologije koncentrati fosilne vode, soli te blata danas su pretočeni u cjelovite i prirodne preparate koji se koriste u mnogim redukcijskim i anticelulitnim tretmanima.

Više info: www.twintime.net

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.