Dijeta Dijetni savjeti 13. siječnja 2019.

Tri pravila za doručak koja će ti pomoći u mršavljenju

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Doručak je najvažniji obrok iz više razloga, ali postoje pravila u vezi s ovim obrokom ako pokušavaš smršavjeti. Na ove tri stvari trebaš misliti tijekom doručka.

  • Jedi rano - istraživanja su otkrila da jedenje doručka poboljšava rad metabolizma i smanjuje osjećaj gladi tijekom dana pa ćeš pojesti umjerenije porcije za ručak i večeru. Kako bi ti tijelo brže sagorijevalo masti, nakon buđenja doručkuj što ranije možeš.
  • Puno vlakana i proteina- neka ti doručak bude bogat i obilan kako ne bi za dva-tri sata opet bila gladna. Jedi hranu koja se sporo probavlja: hrana koja sadrži puno vlakana i puno proteina dobar je izbor, jer će ti dati neophodnu energiju. Pazi da doručak ne sadrži u sebi puno šećera.
  • Ne pretjeruj - veliki doručak će te zasititi, ali nemoj pretjerivati. Jedi umjereno, baš onoliko koliko ti treba. Kada osjetiš da si sita, stani. Ne moraš pojesti sve što ti je u tanjuru.

Savjeti uz koje ćeš se riješiti podbratka i bucmastih obraza.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      tihottee

      Tablete za mršavljenje - tonzes.com/slimhr.htm Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.