Dijeta Dijetni savjeti 16. siječnja 2018.

Zeleni čaj u kombinaciji s đumbirom za čišćenje organizma koji možeš piti do proljeća

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zima je idealno vrijeme da počneš terapiju čajevima i tinkturama za detoksikaciju organizma, koje možeš piti sve do proljeća, kako bi postigla da tijelo apsorbira ljekovite tvari iz bilja i počne davati učinak, kaže dr. Ksenija Krajina Pokupec, fitoterapeutkinja.

Zeleni čaj s đumbirom za čišćenje organizma - u pripremljeni zeleni čaj, dok je još topao, naribaj malo đumbira i ostavi da odstoji , kako bi se oslobodili spojevi koji potiču čišćenje organizma. Ovako pripremljen čaj može se piti i ohlađen. Možeš ga zasladiti i s malo meda. Zeleni čaj se ne priprema kipućom vodom, nego u vodi koja je zagrijana na 60 do 70 stupnjeva Celzijevih.

Možda te zanima... Crna limunada čisti tijelo i potiče mršavljenje Dijeta

Zeleni čaj s mentom za bolju probavu - u čajnik s toplom vodom u koji si dodala  listiće zelenog čaja, dodaj i nekoliko listića mente, koja pozitivno djeluje na probavu i ostavi da odstoji tri do pet minuta.

Možda te zanima... Kako piti zeleni čaj i pritom gubiti kilograme? Dijeta

Protiv depresije i tjeskobe - nabavi zeleni čaj i čaj od jamina u rinfuzi pa ih kombiniraj po želji. Miris jasmina i spojevi koje oslobađa taj čaj, djelovat će poput sedativa i umiriti te. Isti učinak ima i cvijet lavande ili kamilice, pa u čajnik možeš dodati i prstohvat sušene lavande.

Saznaj sve o Limun dijeti koja topi kilograme!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      grokeze

      Tablete za mršavljenje - https://bit.ly/2Fh1NJR Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz dаlekа.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.