Fitness Vježbe za mršavljenje 11. prosinca 2017.

Buduća princeza Meghan Markle otkriva trikove za savršenu liniju

Foto: Press Association/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Možda ju znaš kao glumicu iz popularne serije Suits ili kao buduću suprugu princa Harrya, ali u svakom slučaju svjesna si savršene figure Meghan Markle, iza koje stoji puno rada i truda. Portal 'Eat This, Not That' otkriva ti kako joj 'to' uspijeva.

Buduća princeza se voli počastiti čašicom vina i krumpirićima, a da pritom i dalje zapanjuje svojim izgledom. Ako si mislila da zbog svoga statusa Meghan ima poseban tretman mršavljenja - varaš se! 

Njezini su trikovi za mršavljenje i ljepotu nešto što može svako, a mi ti donosimo njih 5!

Trenira jogu

"Joga je moja stvar", rekla je Markle časopisu Best Health uz objašnjenje da je odrasla uz majku koja je joga instruktor. Prakticira vinyasa jogu sa svojim trenerom Duncanom Parviainenom, koji se zalaže za brojne dobrobiti ove vrste joge: povećanje fleksibilnosti i snage mišića, bolje raspoloženje, lakše koncentriranje, lakše opuštanje, smanjenje anksioznosti i boji san. 

Luk Možda te zanima... Joga prema dobi, koja je za tebe? Fitness

Zdravo doručkuje

"Pokušavam jesti vegansku hranu preko tjedna, a preko vikenda sam malo više fleksibilna po pitanju jelovnika", otkriva glumica. Kada snima nove epizode serije 'Suits' također se trudi jesti što zdravije te ne preskače jutarnju toplu vodu s limunom. Doručak nastavlja sa zobenom kašom s bananom i agavinim sirupom

Također često doručkuje omlet sa začinskim biljem i tostom sa sirom. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Balansira prehranu

"Naravno, popit ću tu čašu vina - ukusna je i uživam u njoj", priznala je časopisu Best Health. 

Čak će nekada izabrati vino umjesto deserta zbog brojnih antioksidansa koje sadrži.

"Radi one stvari u kojima s razlogom uživaš. Upoznaj svoje tijelo i sve što mu paše i osjećat ćeš se dobro", poručila je. 

Jede zdravo, većinu vremena

"Uistinu pokušavam jesti što je zdravije moguće. Pokušavam izbjeći namirnice za koje znam da će me učiniti  tromom", rekla je magazinu Shape

Jede uglavnom povrće i ribu, ali obožava svu hranu. Za ručak si uglavnom priprema salatu s nekim oblikom proteina ili morskih plodova s malo krumpirića kao prilogom, koje često podijeli na setu s kolegama glumcima.

'Gricka' pametno

Najdrža grickalica joj je jabuka s bademovim maslacem i morskom soli. Kavu zamjenjuje sa zelenim smoothiejem, za koji tvrdi da je poput lijeka Zeleni_Smoothie_1 Možda te zanima... Zeleni smoothie koji ubrzava mršavljenje Dijeta
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      alice

      Google sada plaća 600 do 800 eura dnevno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije dva mjeseca i napravio sam 22376 € u prvom mjesecu tog posla. Lako je i lako poslovati, a zarada je ogromna. Ne mogu vjerovati koliko je lako kad sam to pokušao. Potencijal s tim je beskrajan. To je ono što radim ...............QW2 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.­B­u­z­z­C­a­s­­h­3­.­C­o­m

    • Default avatar -
      votka

      I jedan speed dnevno.Kile idu dolje kao lude.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.