Fitness 13. rujna 2016.

Članstvo u teretani GYMS4YOU osvojile su čitateljica iz Zadra i Osijeka...

Foto: Guliver/Shutterstock Trebaš izmjenjivati vježbe visokog intenziteta i slabijeg intenziteta. Izmjena intenziteta vraća tvoj metabolizam na višu stopu za vrijeme vježbanja
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Lanac fitness klubova GYMS4YOU čija je specifičnost što je otvoren od 0 do 24 sata svaki dan, nakon Zagreba otvara dvorane i u Zadru, Osijeku i Šibeniku. Tim povodom dvije čitateljice nagradili smo mjesečnom članarinom kako bi ih potaknuli na zdraviji način života.

Članstvo u teretani GYMS4YOU osvojile su Maja Trtanj iz Zadra i Barbara Petrović iz Osijeka. Hvala svima na sudjelovanju!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar merida
      merida

      Puno hvala Zdravakrava na nagradi :-))))

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.