Fitness 19. rujna 2017.

Dođi na besplatan trening i osvoji najbolje tenisice za trčanje koje su preporučili treneri!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Doleti do cilja na prvom treningu nove sezone ReebokXchallenge treninga i doma odnesi nove Print Smooth tenisice za trčanje! Svoje trkačke sposobnosti pokaži svima u subotu, 30.09.2017. na Jarunu, kod Skate parka na južnoj strani Velikoga jarunskog jezera.

Prijavi se ovdje!

Najbolje Reebok tenisice za trčanje dodijelit će se najbržima na utrci nove sezone ReebokXchallengea. Prvi od dva treninga krije brojna iznenađenja i nagrade, a počinje 30. rujna u 10:00 na Jarunu sa startom i ciljem kod Skate parka.

Trening je napravljen kao utrka dužine 5,6 km s tri kontrolne točke, a već nakon 900 metara natjecatelje očekuje prvi izazov, 5 marinaca. Zatim slijede iskoraci i 10 ponavljanja, koji će biti zadatak na skoro drugom kilometru staze, dok je zadnja kontrolna točka 1,2 km do cilja, a u sklopu iste radi se i 5 sklekova. 

Zdravi zalogaji i osvježenje

Ovaj intenzivni trening besplatan je za sve trkačke entuzijaste, a pored nagrada sudionike očekuju i zdravi zalogaji te osvježenje. Prijavi se ovdje!

Raspored događanja:

10:00 - 10:30 Prijave 

10:30 -10:45 Zagrijavanje

10:45 Start

11:45 Završetak utrke i proglašenje pobjednika

11:50 Druženje uz zdravi zalogaj i osvježenje 

Prijavi se ovdje!

 | Author: PR Foto: PR

Koje su nagrade?

Najbrži muški i ženski sudionik bit će nagrađen novim Print Smooth UltraKnit tenisicama, koje će i ovu sezonu testirati licencirani profesionalni treneri i rekreativci, od kojih je njih čak 93% preporučilo ovu tenisicu za fitness trkačke treninge. Na RXC bit će i testna kolekcija tenisica te će ih sudionici moći isprobati, bez obzira pobijede li ili ne na utrci. 

Posebnost ovih tenisica jest u UltraKnit gornjištu koje osigurava udobnost, atraktivni izgled i funkcionalnost. Vanjsko pojačanje pete stvoreno je za bolju potporu i pristajanje, a gornjište jedinstvene gustoće napravljeno je za prilagodljivo i multidimenzionalno ublažavanje udaraca i kontroliranu fleksibilnost. Rub od gume s karbonskim vlaknima proteže se od pete do sredine stopala za veću stabilnost i vrhunsku izdržljivost, što svakom trkaču jamči bolje rezultate i osjećaj ugode.

Trebaš li još koji razlog da se 30. rujna pojaviš na Jarunu? Čekamo te! Prijavi se ovdje!

Možda te zanima... "Ples je ona svakodnevna terapija koju svatko od nas treba - stress release" Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.