Fitness 06. srpnja 2017.

Isprobali smo: Gel za tuširanje prema recepturi Ayurvede

Foto: Redakcija Zdrave Krave
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Različiti tipovi kože traže različitu njegu, s čime se slaže i drevna Ayurveda. Bilo da si Pitta, Vatha ili Kapha, pravi tretman njege za tvoju kožu stiže ravno iz Indije, u obliku Maharishi Ayurveda gela za tuširanje.

 | Author: Redakcija Zdrave Krave Foto: Redakcija Zdrave Krave Maharishi Ayurveda gel za tuširanje dolazi u tri varijante, prilagođen svakom od tipova. Za osjetljive Pitte tu je kombinacija sandalovine, ruže i 100% prirodnih esencijalnih ulja vetivera, himalajskog cedra i geranijuma, koja smiruje, njeguje i osvježava.

Suhoj koži Vata tipa pomoći će ašvagandh, jasmin i 100% prirodna esencijalna ulja limuna i geranijuma, dok za masnu kožu Kapha tipa Maharishi Ayurveda priprema ašvagandh i 100% prirodna esencijalna ulja naranče i geranijuma.

Sva tri gela za tuširanje dostupna su u web trgovini Fit zona, a ako nisi sigurna kojem tipu pripadaš, saznaj više o njima ovdje.

Testiranje: Pitta gel za tuširanje

Budući da sam sama Pitta tip prema Ayurvedi, odlučila sam isprobati baš taj gel za tuširanje. Ono što mi se na prvu jako svidjelo je intenzivan miris gela, prirodan i ugodan. Najviše sam osjetila sandalovinu, koju inače obožavam, pa je moguće da je moj nos baš "tražio" taj miris.   | Author: Redakcija Zdrave Krave Foto: Redakcija Zdrave Krave

Gel je prilično koncentriran i gust pa nije potrebna velika količina za jedno tuširanje, a odlično funkcionira i za kupke: dovoljno se pjeni i ta pjena je postojana, a kupaona predivno miriše.

Taj intenzivan miris zadržava se na koži još neko vrijeme nakon tuširanja što mi jako odgovara jer ima opuštajuće djelovanje na mene. Komotno se može preskočiti nanošenje parfema nakon korištenja gela jer on sam po sebi zbilja dovoljno miriše.

Koža je nakon tuširanja glatka i meka, vidno nahranjena. Koža na nogama mi je inače prilično suha i to se često najviše vidi baš nakon tuširanja. Ipak, nakon tuširanja Maharishi Ayurveda Pitta gelom noge su mi izgledale onako kako inače izgledaju tek nakon mazanja losionom.

Pravilna hidratacija kože je važna tokom cijele godine, pa tako i ljeti kada nas vrućine dodatno iscrpljuju i koža se bori da zadrži vlažnost. Mislim da je ovaj gel odličan izbor za sve one koji imaju problema sa suhom i osjetljivom kožom jer će ju nahraniti i pomoći ti da u suknjama, haljinama i kratkim hlačicama izgledaš najbolje što možeš.

Više informacija o samom proizvodu potraži na stranici Fit zone.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.