Fitness Blic vježbe 21. rujna 2018.

Jillian Michaels, trenerica slavnih donosi ovosezonske hit vježbe za stražnjicu

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako ti treba malo motivacije kako bi se vratila vježbanju, Jillian Michaels ti sigurno može u tome pomoći. Osim po svojim učinkovitim vježbama i kao trenerica mnogih poznatih osoba poznata je i po tome što svoje video uratke s vježbama dijeli i na društvenim mrežama.

Na videu koji je objavila 44-godišnja trenerica vidi se kako gura tzv. sanjke i u međuvremenu radi čučnjeve i druge vježbe. Svaki potez izvodi po 30 sekundi, a radi po tri serije.

Pokazala je i zavidne trbušne mišiće.

Michaels koja je u savršenoj formi ne podržava nikakve dijete pa ni trenutno ultra popularnu Keto dijetu. "Razlog zbog kojeg keto dijeta dobiva toliko pažnje je zato ima značajan doprinos u upravljanju razinama inzulina. Name, poznato je da je visok inzulin loš za zdravlje, a i za liniju. Vrlo visok inzulin, vrlo loša stvar", objasnila je u nedavnom intervjuu za PeopleTV.

Možda te zanima... Nutricionistica o prednostima i nedostacima keto dijete Dijeta

"Keto dobro funkcionira za ljude koji se bore s visokim razinama inzulina, posebice onima sa sindromom policističnih jajnika, dijabetesom tipa 2 i neplodnosti, ali to nije prikladno za većinu ljudi", rekla je i upozorila da keto obuhvaća zdrave masnoće, ali ograničava ugljikohidrate i proteine:

"Kada ne jedete jedan od makronutrijenata to je doslovce kao da izgladnjujete svoje stanice i onemogućujete im da funkcioniraju na ispravan način. Nema potrebe za trendovskim dijetama kako bi izgubili težinu", kaže Michaels i objašnjava: "Vježbaj, pazi što jedeš i nemoj se prejedati." 

Možda te zanima... Test: Kako sam učvrstila tijelo u samo 7 dana s Jillian Michaels Fitness

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.