Fitness Vježbe za mršavljenje 11. svibnja 2018.

Male i velike škarice koje će 'odrezati' muffin top

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Savršena vježba za one koji žele ojačati svoja leđa i pritom 'utegnuti' trbušnjake kroz izdržljivost. Pomoći će i jačanju kvadricepsa te opuštanju kukova te listova.

Postoje dvije vrste škarica, ali se svaka vježba temelji na istom principu - aktivaciji trbušnih mišića kroz neprestanu kontrakciju kroz vježbe u kojima se izmjenjuju dvije noge u zraku. 

Kod velikih škarica one se križaju i formiraju kut od 90°C, jedna noga sasvim okomita na tijelo, dok je druga čvrsto zategnuta par centimetara iznad poda

Male škarice više testiraju tvoju izdržljivost jer se noge izmjenjuju tek par centimetara iznad poda, a njihova dinamičnost izazvat će onaj osjećaj žarenja u mišićima. 

Probaj i jednu drugu vježbu izdržati do 30 sekundi - pazi da su ti noge uvijek maksimalno ispružene i zategnute te da su tik iznad poda kojeg ne smiju ni u jednom trenutku dodirivati!

Možda te zanima... Duplim trbušnjacima do ravnog i seksi trbuha Fitness Možda te zanima... 'Ubojite' vježbe koje tope masne naslage na muffin topu Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.