Fitness 05. svibnja 2017.

Najluđi plesni trening ispred Muzičke akademije - besplatan za sve!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pridruži nam se na 4. ReebokXchallenge plesnom treningu na Platou ispred Muzičke akademije u Zagrebu, na Trgu maršala Tita 12 i zabavi se s nama! Sudjelovanje je besplatno za sve, a trening vodi trenerica Matea Knez.

Trajanje treninga je 60 minuta, a trening je potpuno besplatan. Sudionike očekuju super zabava i jedinstveno iskustvo. Gdje trebaš doći? Na plato ispred Muzičke akademije u Zagrebu, na Trgu maršala Tita 12. Kada? U subotu 13.05.2017.

Zašto je ples dobar za naše zdravlje?

Plesom se može liječiti depresija, anksioznost, osteoporoza, stres, kardiovaskularni sustav, dišni sustav, problem pretilosti. Djeluje terapeutski, povezuje ljude, jača mentalno zdravlje, razvija motoričke sposobnosti. U jednom satu brzog plesa možeš potrošiti čak
350 kalorija! Trebaš li još razloga da dođeš na trening?!

Nalazimo se ispred Muzičke akademije i plešemo 60 minuta!

Nalazimo se u 10:30 sati ispred Muzičke akademije i plešemo punih 60 minuta! Bez obzira jesi li prava majstorica vježbanja kroz ples ili početnica koja voli dobru glazbu, dobro došla si na trening. Plesnim koracima vodit će vas Matea Knez uz koju stoji epitet ‘Žena od 500 W’, a ‘You are unlimited’ omiljena joj je rečenica kojom motivira svoje polaznike.

Raspored događanja:

  • 10:30 - 10:45 Potvrda prijave
  • 10:45 - 11:00 Zagrijavanje
  • 11:00 - 12:00 Like crazy!
Kako bi sudjelovala u plesnom treningu potrebno je prijaviti se najkasnije do 11.5. u 23:59 sati na sljedećem linku. Više o samom eventu saznaj ovdje i ne zaboravi se pridružiti ovom plesnom spektaklu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.