Fitness Blic vježbe 30. studenoga 2017.

Obične vježbe zbog kojih će tvoj seksualni život postati neobično dobar

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako bi više uživala u seksu i bila spremna za razne poze, ali i popravila raspoloženje, počni s vježbama već danas. Čučnjevi su odličan način da zategneš mišiće na trbuhu, stražnjici i nogama, ali još važnije je to što će ti krv prostrujati kroz mjesta koja će dodatno osnažiti libido.

  • Joga položaj, u kojem kao beba ležiš na leđima i držiš rukama stopala, odličan je kako bi poslije seksa izbjegla bolove u donjem dijelu leđa. Nakon osam sati sna, pritisak u ovom dijelu se povećava, pa stoga odvoji dvije do tri minute ujutro kako bi istegnula kralježnicu i mišiće zadnje lože.
Joga2630 Možda te zanima... Kundalini joga: Što je, kako djeluje, kako se prakticira po čemu se razlikuje od drugih tehnika Fitness
  • Dok sjediš u uredu, gledaš seriju ili čitaš knjigu, probaj naizmjenično zatezati i opuštati mišiće dna zdjelice. Još jedan položaj koji može doprinijeti tvom ljubavnom životu je – most. Zato se svakodnevno "izvuci" u ovu pozu, ostani u zraku nekoliko sekundi, vrati se u prvobitni položaj, odmori i opet ponovi vježbu.
Možda te zanima... Inkontinencija - problem koji pogađa 10 posto žena u dvadesetima Zdravlje
  • Kako bi ujedno ojačala mišiće ruku, abdomena, stražnjice i bedara, koji su ključni kada iz jedne poze prelaziš u drugu tijekom odnosa, prakticiraj izdržaj pri kojem su ti laktovi oslonjeni na pod, a vrhovima prstiju se odupiri od poda. Mišići će ti biti zategnuti već nakon nekoliko dana, seks puno bolji, a partner oduševljen. Vrijedi probati, zar ne?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.