Fitness Vježbe za mršavljenje 23. ožujka 2018.

Oskarovka Jennifer Lawrence otkriva kako se pripremala za ulogu u "Crvenom vrapcu"

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prvog je Oskara dobila s 18 godina, a filmski su joj se uspjesi, kao i Oskari, nastavili redati sve do danas. Jennifer Lawrence je vrlo mlada dobila priznanje filmskoga svijeta, a prema trudu koji je uložila u dosadašnje filmove, kao i u zadnjem, "Red Sparrow", cijene je i pobornici zdravog života i prehrane.

Nije nikada voljela dijete

U svom zadnjem filmu, "Red Sparrow", Lawrence se upustila u ulogu bivše balerine koja se pretvara u špijuna, što je zahtijevalo dosta treninga i discipline kako bi preuzela tu ličnost, prenosi Popsugar.

Lawrence nikada nije krila svoje neslaganje s dijetama i treninzima, koji su puno intenzivniji kada si holivudska zvijezda, no ovoga je puta uistinu morala 'zagristi' kako bi imala tijelo bivše balerine/ubojite špijunke.

Kaže kako joj je ovo prvi put da je morala na rigoroznu dijetu i priznaje da je to bio uistinu velik izazov: "Red Sparrow je bio prvi put kad sam bila jako gladna i disciplinirana".

Kao dodatak niskokaloričnoj dijeti, radila je i 4 mjeseca po pet puta tjedno s Kurtom Fromanom, baletnim stručnjakom koji je trenirao Natalie Portman i Milu Kunis za poznati film o pomahnitalim balerinama, Black Swan.

Opisuje trening kao rigorozan, vremenski zahtjevan i definitivno izvan njene zone komfora. 

Možda te zanima... Kućni trening za utegnuto tijelo poput balerine Fitness Jennifer_Lawrence Možda te zanima... Zašto J. Lawrence ne nosi uske haljine? Ljepota i relax

Život na 5 listića čipsa od banane

Pored toga, vježbala je i s Kit Richom, pilates stručnjakom za čvrsta i mršava tijela. Svaki dan bi vježbali po 90 minuta nakon četverosatne 'seanse' s Formanom. 

Kako je redatelj Francis Lawrence upoznat s njenim mišljenjem o dijetama, scene s baletom su snimane na samom početku kako bi se Jennifer mogla vratiti svojoj staroj rutini, koja ne zahtjeva više od 5 sati treniranja dnevno. 

"Ne mogu raditi dok sam na dijeti". Gladna sam. Jedva stojim na nogama. Trebam više energije." rekla je Jennifer i opisala kako je znala dobiti živčani slom od gladi nakon što bi u danu pojela samo 5 komadića čipsa od banane.

Otkrila je puno ukusnih mađarskih delicija za vrijeme snimanja u Budimpešti, pa i sama priznaje kako se, kako film odmiče, to već može primijetiti na njezinoj liniji. 

Pogledaj što je i sama rekla o svojoj dijeti u videu:

Atletski trening Jennifer Lawrence

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.