Fitness Vježbe za mršavljenje 05. listopada 2017.

Pogledaj kako Kate Hudson vježba s dvije boce Roséa!

Pogledaj kako Kate Hudson rastura treninge uz najbolje vježbe za guzu i noge!
Foto: Guliver/Shutterstock U isječcima Hudson rastura dvije različite vrste temeljnih vježbi - obje su toliko intenzivne da će se tvoji mišići vjerojatno trzati samo gledajući zvijezdu kako ih radi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Spojiti fitness i zadovoljstvo nešto je čemu svi težimo, no svatko na svoj način. Neki gledaju televiziju dok treniraju, neki slušaju glazbu, neki vježbaju sa svojim ljubimcima, a Kate Hudson odlučila je ukomponirati rosé u svoju fitness rutinu.

Kad ti netko kaže da jedini sport kojim se bavi je 'podizanje flaše', to sada više i nije i tako daleko od istine, iako nema veze s ispijanjem alkohola

Možda te zanima... 'Joga uz pivo' postaje svjetski trend - otkrivamo zašto! Fitness

Glumica Kate Hudson objavila je svoju fitness rutinu u videu na Instagramu, koja je ni manje ni više uključuje dvije boce roséa.

 

Sometimes you gotta to work for it! 🌸 #TGIF #FBF #MissYouGreece #FridayRose #FableticsCoFounder @nicolestuartla

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

U snimci se dobro može vidjeti Kateino isklesano tijelo u bikiniju, tako da možda ovaj način vježbanja i nije tako bezazlen kao što se čini. U biti, iako su u pitanju boce, ovo rutinom ona ipak radi efektivne vježbe za ruke, što se može vidjeti i po mišićima koje otkriva. 

Njezina osoba trenerica Nicole Stuart joj pritom i daje upute kako pravilno odrađivati vježbe, i sama s čašom roséa u ruci.

Odvježbati rosé pa se nagraditi čašom istoga? Zašto ne?

Možda te zanima... U četiri tjedna do savršeno vretenastih ruku Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.