Fitness 18. rujna 2017.

Želiš naučiti napraviti špagu ili plesati oko šipke? Dođi na besplatne treninge!

Foto: Angels Body&Emotions
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Protresite emocije i tijelo u jednom od Angelsovih programa! Ovi inovativni treninzi imaju za cilj povezati duh i tijelo, tako je koncept svih Angels programa zasnovan na djelovanju pokreta i plesa na emocije i obrnuto. Okušajte se nekom od njih na Danu u raju s Angelsicama, 24.09.2017.

RADIONICE „DAN U RAJU S ANGELSICAMA“:
 

Body and Emotions Classic – Intro sat

Sat i pol čistog užitka namijenjen svim ženama koje još nisu zaplesale u Angelsu, a to žele ili samo žele probati drukčiji način vježbanja. Nakon workouta očekuje te druženje sa šipkom, ples i veliki osmijeh na licu nakon izlaska iz polumračne dvorane. Termini održavanja nalaze se u rasporedu, a prijave su obavezne. Ako te oduševi ovaj trening, a znamo da hoće, pri upisu te očekuje posebna vrećica puna darova!

Body by Angels

Ako želiš osvijestiti svoje mišiće, vratiti povjerenje u tijelo i pomaknuti svoje fizičke granice, Body by Angels je za tebe! Program koji obećava snagu mišića, djeluje na kompletnu muskulaturu te izaziva puno znoja i sjajnu zabavu. Trening traje 60 minuta i pravi je vjetar u leđa za sve zahtjevnije elemente na šipci, ali i za čvrstu guzu i snažne trbušnjake.

Možda te zanima... Udana, neudana, rastavljena ili sama: Fućkaš konvencije - samo budi svoja! Psiha i seks

 

Angels Body and Emotions Sexy Flexy 

Radionica istezanja, protezanja i natezanja mišića preko vlastitih granica. Ako sanjaš špagu ili most, dođi i probaj što te čeka na pravoj radionici/ciklusu. I da, promijenit ćemo percepciju stretchinga i učiniti ga zabavnim, meditativnim i ugodnim, a pri tom ipak postići prave rezultate.

Emotions by Ivka Armanda Todorović

Emotions je radionica koja uvijek jamči veliki skok u doživljaju treninga i vlastitih emocija. Pridružite se Ivki, vlasnici Angels studija na kratkom ali slatkom plesnom putovanju kroz emocije meditacijom, disanjem i pomicanjem doživljaja treninga. Njeni privatni satovi uvijek su puno više od vježbanja, a emotions radionica ide i korak dalje. Nauči zaroniti još dublje u svom plesu, otkriti još više o sebi i uživati u tome.

 | Author: PR Foto: PR

POP Pilates

Kombinacija „total body“ pilatesa s energijom plesa i glazbe = intenzivan, ali zabavan i učinkovit trening. „Total body“ znači da ni jedan mišić u našem tijelu nije izostavljen tijekom treninga, a vježbe su prilagođene različitim stupnjevima fitnessa. POP je pilates tempa i začinjen energijom glasne muzike. Ako iz dvorane nakon treninga želiš izaći znojna, jaka i sretna, ovo je trening za tebe. Poznat u Americi i svijetu, sigurno će i u Hrvatskoj postati hit. Maja, instruktorica, jedina je licencirana za provođenje ovog programa u regiji i šire.

Radionica Anđeli, čarolija i sinkroniciteti by Sanja Plavljanić Širola

U ovoj ćemo radionici govoriti o čarobnoj strani života, koja nam je svima na dohvat ruke, iako je ponekad nismo svjesni.  Pričat ćemo o tome kako ostati u vibraciji povezanosti s čudima, nevidljivim pomagačima i neobičnim slučajnostima, bez obzira na fazu života kroz koju prolazimo.

Brini o sebi by Sanja Dajak Matanović

Sanja će vam iz prve ruke ispričati kako u borbi protiv viška kilograma i /ili krivih prehrambenih navika izaći kao pobjednica. Kroz praktične savjete saznat ćete na koji način uz minimalne preinake rasporeda promijeniti životni stil i s lakoćom zdravo hranjenje ukomponirati u svoj život.

Personalizirane poruke iz bočice by Anamarija Pažin Morović

Radionica suptilne aromaterapije, vezana uz vibracije esencijalnih ulja, ostvarenje naših osobnih želja, prilagođena svakoj polaznici posebno. Upoznaj aromaterapiju kakvu još nisi do sada!

Farmasi radionica šminkanja

Mogu li se nakon treninga brzo “popraviti” za večeru s frendicama? Može li poslovni make up look izdržati do večernjeg izlaska? Kako da od dnevnog prirodnog looka stvorim šminku za party? Odgovor na ta ali i brojna druga pitanja na radionici make upa by Farmasi dat će ti vizažistica Irena Vuković.

Zavirite u raspored radionica 24. rujna te izaberite savršenu za sebe!

Prijave za sve radionice su obavezne na mail: maja.z@angels.com.hr

Možda te zanima... Imaš li i ti sindrom dobrice? Gdje prestaje dobrota, a nastaje nisko samopoštovanje? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.