Fitness Vježbe za mršavljenje 03. ožujka 2018.

Rigorozni savjeti za vježbanje poznate trenerice Autumn Calabrese

Foto: Facebook @Autumn Calabrese
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Autumn Calabrese, poznata 'beachbody' trenerica koja osmislila program mršavljenje '80 Day Obsession', otkrila je za PopSugar koje su temeljne stvari kod vježbanja i gubitka kilograma.

"Šest treninga tjedno - najmanje četiri s utezima i dva kadio", kaže Calabrese za PopSugar. "Ja to tako volim", nastavlja i dodaje kako će ova brojka možda šokirati neke ljude, pogotovo činjenica da se smiju odmarati od treninga samo jedan dan u tjednu. 

"Ali, ako radiš samo kardio, tvoja mišićna vlakna se neće razvijati kao kada dižeš utege", objašnjava. To znači da si možeš priuštiti kardio treninge u one dana kada ne radiš s utezima bez straha da ćeš se preopteretiti vježbanjem. 

Možda te zanima... Trener koji tvrdi da je za mršavljenje dovoljno vježbati 40 minuta tjedno Fitness Možda te zanima... Slavna trenerica Jillian Michaels otkriva pravila mršavljenja u novoj godini Fitness

Autumn također podsjeća da je najveći problem što se ljudi ne kreću po cijele dane i trebali bi biti što više aktivni tokom dana (pogotovo ako imaš posao koji zahtijeva da cijeli dan sjediš).

"Ako želiš biti zdrava, i želiš izgubiti na težini tako da se ona ne vrati, moraš biti konstantno aktivna", objašnjava. "A ne možeš reći da si aktivna ako vježbaš samo 3 do 4 puta tjedno, jer to znači da većinu vremena nisi aktivna", nastavlja Autumn sa svojim rigoroznim savjetima. 

Možda ti se ovo čini nemogućim, ali Autumn kaže kako je najbitnije "razviti naviku" vježbanja želiš li vidjeti rezultate na svome tijelu. 

"Trebaš se natjerati i dati više sebe u tu vježbu", potiče ona sve koji žele smršaviti. 

Probaj u svoju tjednu rutinu uvrstiti ovaj tridesetominutni kardio trening kod kuće za početnike.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.