Fitness 21. prosinca 2017.

Što kupiti prijatelju ili prijateljici koji vole trčanje?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Razbijaš li glavu što pokloniti svom prijatelju, prijateljici, dečku ili curi koji su zaljubljeni u trčanje ovog Božića? Ne očajavaj - umjesto da besciljno lutaš trgovinama sportske opreme i razvlačiš svu tu šarenu robu koju ne razumiješ za što točno služi, poslušaj naše savjete.

Bluetooth slušalice otporne na znoj

Ove vodootporne slušalice specijalno su dizajnirane za trkače. Oni koji uživaju glazbu u svojoj dnevnoj rutini trčanja znaju koliko komplicirane mogu biti nespretne žice, glomazne slušalice i osjetljiva elektronika u istima, pa će im ovo biti veliko olakšanje za trčanje bez komplikacija. 

Možda te zanima... Darovi koji znanstveno dokazano usrećuju ljude Psiha i seks

Kompresivne čarape

Osim što su veliki hit na internetu, ove čarape iznimno su korisne ne samo ljudima koji imaju proširene vene, nego i ljubiteljima trčanja, bilo intenzivnog ili jogginga, jer smanjuju proces oporavka mišića nakon treninga i za nekoliko sati. 

Knjigu o trčanju

Jedan od najpoznatijih pisaca čiji su radovi uvijek na granici realnosti i nadrealnog, Haruki Murakami, veliki je ljubitelj trčanja i prihvatio ga je kao životnu filozofiju što je podijelio u svojoj knjizi 'O čemu govorim kada govorim o trčanju'. Idealan poklon za ljubitelje književnosti i trčanja. 

Pametni sat

Izuzetno korisni gadget koji mjeri od otkucaja srca, prijeđene kilometraže, vremenskih prilika i neprilika, potrošenih kalorija i svega što jedan trkač treba, savršen je poklon za one kojima je svaki prijeđeni metar bitan, poput FitBita. S ovim će pametnim satom moći izmjeriti svaki prijeđeni metar i izdržljivost, a pritom se opustiti uz glazbu (koja se također može slušati na satu).

Christ Možda te zanima... Otkrivamo ti kako da daruješ sebe i ideje za iskustvene poklone Psiha i seks

Kapa za trčanje

Kako bi ti prijatelj ili prijateljica sačuvali sinuse za vrijeme zimskih trčanja, pokloni im sportsku kapu koja upija znoj. Materijali koji se koriste za izradu kapa za trčanje mogu biti razni: svila, pamuk, polipropilen, neopren, vuna, mikrovlakna, akril, fliš i slično. To će ih zaštiti i od svih vremenskih nepogoda koje ih zateknu na ruti. 

Ruksak za trčanje

Mini ruksaci, specijalizirani za trkače dizajnom, veličinom i težinom, idealan su poklon za oni koji si vole ponijeti vodu ili neki zdravi snack na trčanje, kao i one koji idu na duže ture.

Sada ih ima i s integriranom bočicom, a može ih se pronaći vrlo povoljno. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.