Fitness Vježbe za mršavljenje 19. listopada 2017.

Kako za 20 minuta dnevno možeš učvrstiti gornji dio tijela?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Simpatični trener Tony Horton, kreator poznatog programa P90X pokazuje ti kako u malo više od 15 minuta možeš učvrstiti gornji dio tijela, core i noge. Sve što ti treba je par utega i klupa, a i ona iz parka će biti sasvim dovoljna!

Kroz posljednjih 25 godina trener Tony Horton svojim je programom Power 90 Extreme doveo revoluciju u svijet fitnessa inovativnim pristupom koji koristi cross trening i periodizaciju u kombinaciji s posebnim planom prehrane i dodataka hrani

U ovom videu Horton pokazuje kako kroz manje od 20 minuta dnevno možeš učvrstiti gornji dio tijela, noge i core (prednji mišići, leđa, bočni mišići) sa samo par vježbi.

Možda te zanima... Vježbe uz koje će masne naslage s unutarnje strane bedara postati prošlost Fitness

Ono što ovu vježbu čini drugačijima je to što ti uz par utega, treba i klupa, ili bilo koje ravno povišenje poput nje koje možeš pronaći doma. Ipak, za puni doživljaj ove vježbe možeš izvoditi i u parku dok hvataš zadnje zrake jesenskog sunca

Budući da će Tony Horton kroz godinu dvije napuniti šezdeset godina i ovako izgleda, ne moraš se bojati koliko će vježbe biti efektivne jer smo sigurne da će te dobro prodrmati. A rezultate njegovog programa možeš vidjeti i na njegovoj celebrity klijenteli poput  Brucea SpringsteenaUsheraToma PettyaBilly Idola i Annie Lennox.

Možda te zanima... Trenerice otkrivaju 5 vježbi koje će ti 'isklesati' stražnjicu i ukloniti celulit Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.