Fitness Blic vježbe 23. veljače 2017.

Tri pravila uz koja će tvoja stražnjica prkositi gravitaciji

Guza_1
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jabuka, kruška, plosnata ili okrugla - oblik stražnjice je genetski uvjetovan. Isto vrijedi i za osobine vezivnog tkiva. Ipak, vježbanjem svaka stražnjica može postati čvrsta. Ako uz to pravilno kombiniraš prehranu i njegu, uspjeh je zagarantiran. Kako da najbrže dođeš do željenih rezultata, objašnjavaju britanski stručnjaci.

  • Vožnja biciklom - idealan je način za oblikovanje tijela. Štedi - slično kao plivanje - zglobove i osigurava lijepu stražnjicu. Počni intervalnim treningom - pet minuta vozi punom snagom, pet minuta lagano. Svakog dana produžavaj vožnju punom snagom za minutu.

Sobni_Bicikl | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

  • Morska sol - tajni recept za lijepu pozadinu bila je i ostala morska sol. Navečer si priušti kupku ili napravi piling: šalicu morske soli pomiješaj s toplom vodom i malo losiona za tijelo. Kružnim pokretima izmasiraj stražnjicu, a zatim isperi pod tušem.

Piling_3 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

  • Uravnotežena prehrana - brze dijete samo pospješuju tzv. jo-jo efekt, izgubljeni kilogrami nakon dijete brzo se vraćaju, a tkivo se opušta. Stoga je nabolje da što više dana u tjednu jedeš zdrave i uravnotežene obroke, a pokoji grijeh si priušti samo povremeno.

Donosimo detaljan plan kako do čvrste stražnice u 30 dana

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.