Fitness Vježbe za mršavljenje 01. srpnja 2017.

S tri vježbe za tri minute dnevno do čvrste stražnjice

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uz samo tri vježbe i tri minute dnevno vrlo brzo ćeš uvidjeti da ti je stražnjica čvrsta i podignuta. Potrebno je izdvojiti tri minute dnevno i malo prostora u dnevnoj sobi, a možeš vježbati dok gledaš omiljenu seriju ili emisiju na TV-u.

Prva vježba - 1 minutu: Stani uz stražnji dio stolca i osloni se rukama na naslon kao oslonac. Težinu tijela prenesi na lijevo stopalo, udahni i uz izdisaj ispruži desnu nogu iza sebe što više možeš, a da ne savijaš leđa. Zadrži se u tom položaju jednu do dvije sekunde, pa udahni duboko i spusti nogu. Ponavljaj po 30 sekundi za svaku stranu.

Vjezbe7 | Author: Pixsell/WEEN Foto: Pixsell/WEEN

Druga vježba - 1 minutu: Stavi lijevu ruku na stolac kao oslonac, stopala neka ti budu u ravnini bokova, a težinu tijela prenesi na lijevo stopalo. Dok izdišeš, podiži desnu nogu u desnu stranu koliko god visoko možeš, pa je zadrži u tom položaju sekundu-dvije. Ponovi za svaku nogu po 30 sekundi.

Pocucanj2U1 | Author: Pixsell/WEEN Foto: Pixsell/WEEN

Treća vježba - 1 minutu: Čučnjevi su najbolji za oblikovanje stražnjice, samo je važno da ih pravilno izvodiš. Neka ti stopala budu u širini ramena ili blago razmaknuta, polako se spuštaj kao da želiš sjesti koliko god možeš, a da ne podižeš pete od poda i da ti koljena ne prelaze liniju nožnih prstiju. Leđa ti moraju biti ravna, a pogled usmjeren prema naprijed.

Vježbe za one koje muči opuštena stražnjica

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.