Fitness Vježbe za ravan trbuh 22. siječnja 2018.

Video: Fitness uz koji ćeš doći do trbušnjaka na zabavan način

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Keaira LaShae, glazbenica i trenerica donosi ti fitness rutinu plesom koja će ti isklesati trbušnjake najzabavniji način.

Donosimo ti zabavnu rutinu koju je osmislila Keaira LaShae, profesionalna trenerica, glazbenica i autorica knjiga te brojnih članaka o fitnessu i zdravoj prehrani koji su objavljivani u prestižnim publikacijama poput The New York Timesa, Essencea, Women’s Healtha i Shape Magazina.

Nakon što je rodila, pokazala je svojim vježbama kako se vratiti u fit formu, a sve se vježbe temelje na plesnim pokretima koji su se pokazali učinkovitima u sagorijevanju kalorija i zatezanja cijelog tijela. 

Danas ti donosimo njezin plesni video za početnike, kako bi i sama mogla isprobati ovaj trening kod kuće i rasplesati sve stanice u sebi.

Možda te zanima... Koktel vježbi za cijelo tijelo ispod 15 minuta prema recepturi "Ljutog trenera" Fitness Možda te zanima... Tridesetominutni kardio trening kod kuće za početnike Fitness

Pogledaj i naše savjete kako stanjiti noge i listove.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.