Fitness Vježbe za mršavljenje 22. ožujka 2018.

Kangoo Jumps: Prvo reci "hop!", a onda - smršavi!

Foto: Borna Filic/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zamisli mršavjeti dok prkosiš gravitaciji u odskočnim cipelama u kojima skačeš poput klokana. Upravo to je Kangoo Jumps, fitness rutina koja se širi Hrvatskom, a obećava ti puno zabave i zdravstvenih dobrobiti. Pogledaj kako to izgleda u videu!

Odskočne vježbe uz korištenje Kangoo Jumps cipela, dokazano su odličan način za pokretanje organizma, samim time i limfne tekućine kao dio limfnog sustava koji prati organizam. 

Redovitim korištenjem KJ (eng. KJ rebound shoes) cipela ubrzava se metabolizam koji samim time postaje efikasniji, pospješuje tonus mišića i težina se lakše kontrolira. KJ odskočne cipele su idealne za korisnike svih dobnih skupina (od 6 do 96 g), neovisno o fizičkoj spremi korisnika.

KJ programe zasad nude fitness centri u Zagrebu, Splitu, Karlovcu, Samoboru, Osijeku, Vinkovcima, Labinu... Na web stranici www.kangooclubcroatia.com mogu se pronaći informacije i kontakti fitness centara i licenciranih instruktora koji vode treninge.

Možda te zanima... Prvi i jedini u Hrvatskoj: Kangoo jumps - mršavi dok skačeš poput klokana Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.