Fitness Vježbe za ravan trbuh 23. travnja 2018.

Trotjedni fitness izazov: Vježbaj mišiće cora sa Zdravom Kravom!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ljeto je sve bliže bliže i sada su zadnji trenuci da se ozbiljno pozabaviš oblikovanjem svoga tijela. Zdrava krava će ti kroz 21 dan donositi super vježbe za jačanje Corea koje će ti dati energiju i seksi trbuh vrijedan svakog badića.

Iz svog dugogodišnjeg iskustva s karateom, kickboxingom i kućnim fitnessom donosim ti vježbe koje će ti ojačati core ili mišiće trupa. Ove vježbe mojih trenera kombiniraju različite poteze kojima je cilj razviti core.

Core je podrška cijelom tijelu jer ti njegovi mišići podupiru kralježnicu i trup, povezuju gornje i donje udove te stabiliziraju. Kako bi mogla uspješno trenirati i ostale mišićne skupine u tijelu, trebaš prvo ojačati core i pretvoriti ga u izvor energije i snage za izvođenje svih vježbi.

Kroz 21 dan vježbaj s nama za savršen core i zaboravi na dosadne trbušnjake jer ti mi pokazujemo zanimljive i dinamične vježbe koje će ti aktivirati dodatne mišićne skupine - stražnjicu, noge, ruke - za super čvrsto tijelo u ljetnim mjesecima. 

'Zagrizi' u ovom izazovu i garantiramo ti rezultate. 

Čučnjevi 

Imaš li problema s opuštenom stražnjicom, ili ju pak želiš povećati da ne izgleda poput ispuhane palačinke, ili ju samo želiš učvrstiti da bude lijepo oblikovana i tvrda kao kamen, čučnjevi su idealna početna točka na tome putu. Najbitnije kod čučnjeva, kao i kod svake vježbe, je pravilno izvođenje

Čučnjevi ne samo da aktiviraju mišiće stražnjice i nogu, nego i core, koji će ti pomoći održati leđa ravnima kroz tjelovježbu.

Zapamti - koljena prilikom spuštanja u čučanj ne smiju prelaziti ravninu s vrhovima prstiju, opterećenje mora biti na mišiću, a ne na zglobovima. Oslonac uvijek mora biti na cijeloj površini stopala.

Disanje je važan faktor. Izdah je uvijek prilikom podizanja prema gore, a udah prilikom spuštanja tijela u čučanj.

Uspješno vježbanje!

Možda te zanima... Kako pravilno raditi čučnjeve za najbolje rezultate i izbjegavanje ozljeda Fitness Možda te zanima... Vježbe za stražnjicu koja stane u svake hlače Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.