Fitness Blic vježbe 05. travnja 2018.

Vježbe za stražnjicu koja stane u svake hlače

Foto: Borna Filic/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Trenerica Dajana Tvrdojević iz XXL teretana prava je stručnjakinja za oblikovanje savršene guze. Kako bi bila tvrda kao kamen i mogla stati u svake hlače i suknju, odradi ovih par zlatnih vježbi koje ne zahtijevaju puno vremena, ali daju brze i trajne rezultate.

Uvrsti ovih par vježbi u svoju dnevnu rutinu i brzo ćeš primijetiti kako ti stražnjica izgleda sve bolje i bolje, bez obzira kakvog oblika bila.

Ove će ti vježbe pomoći podići i učvrstiti stražnjicu, što znači da one koje nisu obdarene čvrstom stražnjicom mogu iskoristiti ovu priliku da je stvore do ljeta uz malo truda. 

Prati Dajanine instrukcije i vježbaj skupa s njom uz ove videe ili ju posjeti na njenom matičnom mjestu - XXL teretanama.

Sve je u tvojim rukama - profesionalna trenerica, motivacija i sunčani dani za pokazivanje fenomenalnih rezultata. Što se čeka? 

Slijede i Dajanine upute za izvođenje vježbi:

Dijagonalni iskoraci

Stani uspravno i pogled usmjeri ispred sebe te izravnaj leđa i zategni mišiće trbuha. S lijevom nogom napravi iskorak unatrag i udesno istovremeno savijajući oba koljena. Pazi da prilikom spuštanja leđa ostanu ravno.

Vaga

Uzruči i zategni stopalo lijeve noge. Povuci ramena unatrag i prsa van. Lagano spuštaj trup prema dolje istovremeno dižući lijevu nogu te pazeći pritom da su ruke, trup i noga koju podižeš u istoj ravnini. Desna noga je lagano savinuta. Osim što aktivira mišiće stražnjice i stražnje strane natkoljenice, ova vježba je odlična i za rad na ravnoteži.

Zanoženje

Stani uspravno i zategni stopalo lijeve noge. Podiži nogu do zanoženja pritom pazeći da se ne uvijaš u struku i fokusiraj se na to da stisneš mišiće stražnjice. Ovu vježbu je najbolje napraviti na početku vježbanja kako bi što bolje aktivirala i zagrijala mišiće stražnjice. Za još jaču aktivaciju preporučujem korištenje mini bandsa, vjerujte mi zaljubit ćete se u taj mali, ali jako koristan rekvizit.

Možda te zanima... Video: Supersetovi za grudi i stražnjicu Fitness
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      glenda_l.

      Zarađivao sam od $ 25,000 do $ 300,000 mjesečno k0ji rade kod kuće na računalu kod kuće. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu plaću ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.