Fitness 07. lipnja 2018.

Znaš li plesati ‘Floss dance’? Nauči ove zabavne pokrete koji su osvojili svijet!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jednostavni pokreti i brze kretnje lijevo-desno, suprotne strane na koje se kreću ruke i ostatak tijela, ukratko je opis novog plesnog hita kojeg obožavaju prvenstveno djeca, no ni odraslima nije stran. Dolazi iz besplatne avanturističke igrice Fortnite koja je poharala svijet.

Potrebna je dobra koordinacija pokreta

Mladi diljem svijeta poludjeli su za novim internetskim plesnim trendom iz jedne od najpoznatijih igrica - Fortnite. Ovaj plesni hit je poput oluje pogodio gejming populaciju. Za ovaj zabavan ples potrebna je dobra koordinacija pokreta ruku i nogu tijekom izvođenja.

Floss je zapravo učinio popularnim 16-godišnji Russell Horning koji je na Instagramu poznat kao The Backpack Kid i ima 1.7 milijuna followera  ...pušači završavaju svoju priču puno ranije nego bi trebali. Saznaj kako se riješiti navike i neka ovo bude prvi dan tvog boljeg života..

Objavio je video s floss pokretima 18. kolovoza 2016. i prikupio na desetke tisuća pregleda. U svibnju 2017. godine u showu Saturday Night Live plesao je floss dok je Katy Perry izvodila pjesmu Swish Swish. I nakon toga svi su se zarazili ovim pokretima.

Plesne pokrete pogledaj u videu koji donosi 24sata:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.