Eko Eko dom 28. studenoga 2017.

Advent koji će tvoj ljubimac zapamtiti zauvijek: Otvoren prvi pseći restoran u Zagrebu!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovogodišnje Fuliranje u Zagrebu donijet će brojne novine, a jedna od njih bit će i otvorenje prvog psećeg restorana u prostoru pseće pekarne Hov - Hov, koja uspješno posluje već nekoliko godina u Masarykovoj 19.

Psi će moći uživati u svoje najdraže okuse muffina, brownieja, pereca, orehnjača, lincera, kolačića u obliku lizalica, i sličnih slastica prilagođenih samo njima.

Možda te zanima... Popij kavu mazeći mačku: I Zagreb dobiva svoj Cat Caffe Eko

Sve je ručno napravljeno, bez aditiva i konzervansa

Pečeni na tradicionalni način, ovi kolačići napravljeni su od bio uzgojenih namirnica bez aditiva i konzervansa što ih čini zdravima, lako probavljivima i malo kaloričnima.

Iz pekare otkrivaju kako je tajni sastojak slastica "ljubav i briga za zdrav i dug život naših peseka".

Šareni jelovnik 

Na ovogodišnjem meniju, peseke će očekivati ponuda ručno rađenih božićnih poslastica poput keksića - snjegovića, gingermana, božićnih lizalica i slično. 

Glavni specijalitet bit će torta za pse od svježeg mesa divljači i povrća s glazurom od kokosa (zvuči tako dobro da bi i svakom čovjeku krenule sline na usta), a moći će se kupiti i prigodne božićne konzerve, adventski kalendar za pse, odjeća i modni dodaci za pse hrvatskog brenda Dawg Swag, igračke rađene od recikliranih materijala te posebno pripremljene božićne pakete, kojima možeš iznenaditi svog peseka na božićno jutro

Ali, to nije sve - psi će moći 'nazdraviti' blagdanima i nadolazećoj Novoj godini i posebnim psećim pjenušcem.

Zato dovedi svog najdražeg čupavog prijatelja na Fuliranje i zajedno doživite božićni duh u najdražoj hrani i piću. 

Možda te zanima... Prvi 'pet friendly' fakultet u Hrvatskoj: ulaz slobodan i životinjama Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.