Green i bio
1563 prikaza

Armani - njuška bez jedne šape, ali velikog srca

Udruga Indigo
1/1
Armani je njuška od nepune dvije godine kojeg od mladih dana prati samo nesreća i vrijeme je da se prekine začarani krug i da konačno osjeti što znači biti voljen i imati zauvijek dom.

A koja je njegova priča? 

Pronađen je kao štene sa ozlijeđenom prednjom nogicom. Rana je bila toliko duboka i nekrotična da uz sav trud veterinara Armaniju je nogica morala biti amputirana. Kao svako štene, vrlo zaigran i unatoč problemima veseli pas, vrlo brzo je naučio kako trčati i skakati na 3 nogice. Od samog početka se nalazi na plaćenom smještaju te željno očekuje priliku da postane nečiji pas.

 | Author: Udruga Indigo Udruga Indigo

Cijepljen, čipiran i kastriran

Sa svoje tri nogice skakuće, igra se, trči, mazi se kao i svaki drugi pas. Bez problema prolazi sve prepreke u životu, a zadnja prepreka koju će Armani preskočiti bez problema je skok u zauvijek dom ili makar besplatan privremeni smještaj. Dečko je cijepljen, čipiran i kastriran.

Ukoliko nisi u mogućnosti udomiti ga, njemu i ostalim štićenicima Udruge Indigo možeš pomoći donacijama. Više informacija možeš dobiti od same Udruge putem njihova Facebooka, dok se uplate vrše na IBAN : HR1123600001102382959, SWIFT: ZABAHR2X, Zagrebačka banka. Donacije se primaju i putem donacijskog halofona na broj 060980980.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.