Eko Eko dom 30. srpnja 2018.

Ed Sheeran svojim mačkama otvorio Instagram profil

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jedan od trenutno najpopularnijih glazbenika na svijetu, Ed Sheeran, pored glazbenih obaveza stigne izdvojiti vrijeme i za svoje četveronožne pufnice - mačke Dorita i Calippo pa im je otvorio Instagram profil čiji broj pratitelja sve više i više raste.

Trenutno profil njegovih preslatkih mačka @thewibbles prati preko 200 000 ljudi, a taj broj raste svaki sat. 

Otvorenje profila svečano je najavio na svom Instagram profilu kojeg prati preko 24 milijuna ljudi s napomenom: "Moje mačke su napravile vlastiti Instagram, pametne mačkice".

Trenutno je objavio tek desetak slika, ali svaka ima nekoliko desetaka tisuća reakcija vjernih fanova i mačkoljubaca.

 

Squad goals

A post shared by Calippo & Dorito (@thewibbles) on

Pjevač je poznat po svojoj ljubavi prema životinjama, saznajemo s portala BBC. U čast tome njegova je voštana figura poznatog brenda Madame Tussaud postavljena u lipnju ove godine u londonskom 'cat caffe-u'.

 

Dumb and Dumber

A post shared by Calippo & Dorito (@thewibbles) on

Ed nije jedini celebrity koji ima poznatog psa - Lady Gaga svojoj je kujici bulldoga također otvorila profil kojeg prati četvrt milijuna ljudi. Evo jedne slike gdje Miss Asia nosi šeširić. 

 

📸: @valleyofthedogs

A post shared by Miss Asia (@missasiaxoxo) on

 Instagramom vladaju i ljubimci Kylie Jenner, dizajnera Marca Jacobsa te pjevačice Miley Cyrus

 

Thug Life

A post shared by Normie and Bambi Jenner (@normieandbambijenner) on

Osim Sheerana, ljubav prema mačkama na svom Instagram profilu dijeli i pjevačica Taylor Swift, koja je svoje mace nazvala prema likovima iz serija Zakon i red (Olivia Benson) te Uvod u anatomiju (Dr. Meredith Grey).

 

Just over here daydreaming about playing Manchester tomorrow... 💕

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Swift je ovo iskoristila i kao dobar način zarade, pa na svojoj web stranici prodaje proizvode s osobinama njenih mačaka. 

Ed, doduše, ne izgleda kao kao da će iskoristiti svoje mačke u komercijalne svrhe, već samo želi podijeliti njihovu razigranost i neodoljive znatiželjne poglede s ostatkom svijeta. 

 

Squish feat. Pusslé at bath time

A post shared by Calippo & Dorito (@thewibbles) on  

Možda te zanima... Upoznaj Azukija: Stvarni Ježurka Ježić zvijezda je na Instagramu Eko Možda te zanima... Kada bi bar svaki bio takav: Ovaj hotel 'zapošljava' - pse Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.