Eko 18. rujna 2017.

Glumica Natalie Portman novim filmom bori se protiv zlostavljanja životinja

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Novi dokumentarac "Jesti životinje", koji je producirala i čija je naratorica Natalie Portman glumica i veganka, prikazan je prvi put na filmskom festivalu u Tellurideu u američkoj saveznoj državi Colorado.

Portman je bila nadahnuta da usvoji vegansku prehranu nakon što je pročitala knjigu "Jesti životinje" iznimno popularnog i nagrađivanog pisca Jonathana Safrana Foera, objavili su na svom portalu Prijatelji životinja. Portman je kontaktirala autora kako bi napravila dokumentarac temeljen na njegovoj knjizi.

Natalie Možda te zanima... Natalie Portman: Beba određuje prehranu Hrana

Film slijedi priču knjige o otkrivanju zlostavljanja životinja svojstvenom industrijskom uzgoju, ali dodaje vizualne elemente za koje je Foer rekao da će pomoći otkrivanju istine koja se nalazi u pozadini uzgoja životinja.

Prvo prikazivanje filma bilo je popraćeno oduševljenim ovacijama i veganskim prijamom. Kasnije ovoga mjeseca Environmental Media Association predat će Natalie Portman posebnu nagradu za predanost za njezin rad na dokumentarcu.

Cura-Salata Možda te zanima... Prekomjerna težina kod vegetarijanaca Dijeta

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.