Eko Arhitektura i zdravlje 06. srpnja 2018.

More knjiga: pročitaj knjigu, isprobaj knjiški koktel i uživaj u orijentalnoj glazbi!

Foto: Screenshot
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj jedinstveni kulturni ljetni događaj u srcu Zagreba ove nam sezone nudi pregršt zanimljivih događanja, filmskih projekcija, glazbe, druženja s umjetnicima, kreativnih knjiških koktela i brojnih drugih. Što te čeka i ovaj vikend otkriva kreativna direktorica "Mora knjiga" Ana Marija Žužul u video intervjuu s urednicom Martinom Medverec.

Čitanje je opet 'in', što se dokazalo i na zagrebačkom Zrinjevcu na kojem su mnogi ljubitelji knjiga došli uživati u čitanju, glazbi, koktelima i druženju u romantičnom i opuštajućem okruženju. 

Četvrto izdanje kulturnog događaja More knjiga u organizaciji Lumen izdavaštva počelo je 30. lipnja, a traje sve do nedjelje, 8. svibnja i posve je besplatno!

Zato je sad idealna prilika za provesti vikend u gradu, tj. njegovom zelenilu i ugodnoj atmosferi. 

Vikend u zagrebačkom zelenilu

Subotu započni sa šalicom kave u zagrebačkom zelenilu, ili se podruži s umjetnicima od 16 sati popodne. 

Zalazak sunca proslavi na Sunset partyu u 18 sati uz Somersby, a navečer se upusti u bogati glazbeni program s hrwo E-m i Pips.

Zadnji dan eventa, nedjelju, provedi na Book&Cocktail Happy Houru od 16 do 18 sati pa ju završi u velikom stilu uz Desert Jazz uz Freixenet i genijalni Harry Gustavson trio

Pogledaj kako je nama bilo na ovoj ljupkoj manifestaciji, u razgovoru Ane Marije Žužul i Martine Medverec.

Cijeli program provjeri ovdje:

 | Author: Facebook/Ante Bagarić Foto: Facebook/Ante Bagarić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.