Eko Eko dom 23. veljače 2018.

Otvorio se prvi kafić na svijetu s jazavčarima!

Foto: Screenshot YouTube
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prvi put na svijetu otvara se kafić s jazavčarima! Kafić Esquire u gradu Guilford u Velikoj Britaniji 25. će ožujka postati oaza za sve ljubitelje ovih malih čupavih "kobasica" ("eng. sausage dog) pa su kafić prigodno i nazvali 'Sausage Dog Café'

Nije bitno imaš li psa ili ne, svi se mogu podružiti s ovim preslatkim 'zaposlenicima' u Sausage Caféu

Postoji specijalizirani meni za njih, pa su svi vlasnici upozoreni da se pobrinu kako su im ljubimci na "treat day-u" jer obiluje raznim psećim poslasticama i pićima, poput "pupuccina", "bark-scottija" i "woofinsa".

Možda te zanima... Popij kavu mazeći mačku: I Zagreb dobiva svoj Cat Caffe Eko Možda te zanima... I slavni prate novi trend u svijetu - jogu sa psima Fitness

Svi vlasnici i ljubitelji jazavčara moći će uz šalicu kave podružiti se s drugim vlasnicima, njihovim četveronožnim prijateljima, poigrati se sa čupavim 'osobljem' i hraniti ih poslasticama. 

 | Author: Screenshot YouTube Foto: Screenshot YouTube

No, neće moći svatko ući u ovaj kafić, jer se karte za ovaj poseban dan plaćaju unaprijed, a većina donacija ići će u humanitarne svrhe. 

Prijavi se i za ovaj fantastični posao profesionalnog mazitelja mačaka!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.