Eko Eko dom 05. veljače 2018.

Posao iz snova: Traži se profesionalni mazitelj mačaka!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Veterinarska klinika iz Dublina 'Just Cats' nedavno je ponudila posao iz snova svim ljubiteljima ovih mekanih, preslatkih zvijeri - traže osobu koja će maziti mačke i tako zarađivati, prenosi Business Insider.

Psima ulaz zabranjen

Savršena osoba za ovaj posao jest netko tko je sasvim lud za mačkama, kaže oglas. Nažalost psima, kao i njihovim ljubiteljima, ulaz je zabranjen u ovu dublinsku veterinarsku klinku, ali ako voliš maziti sve četveronožne životinjice, i dalje se možeš prijaviti jer sam oglas kaže da si idealan kandidat ako imaš "nježne ruke koje mogu maziti i dragati mačke duže vremenske periode".

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock Na ponuđeno radno mjesto posebno su dobrodošle one osobe koje hrane mačke lutalice i osjećaju se "toplo i raznježeno" kada ih maze.  Oglas također naglašava kako se traži osoba koja govori tiho i nježno, sposobna da "šaputa mačkama" kako bi umirila svoje krznate pacijente i mora znati razlikovati "nekoliko vrsta predenja". 

Također, tvoju kvalifikaciju profesionalnog mazitelja mora prepoznati veterinarsko vijeće Irske. 

Možda te zanima... Ostavljeni u skloništu, ovaj pas, mačka i štakor postali su nerazdvojni prijatelji Eko Možda te zanima... Popij kavu mazeći mačku: I Zagreb dobiva svoj Cat Caffe Eko

Ljubitelji divljine, provjerite ovdje najsmrtonosniji mačku na svijetu koja ni približno ne izgleda tako. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.