Hrana Hrana kao lijek 17. listopada 2017.

Tražit ćeš šalicu više: Čajevi s đumbirom, limunom i cimetom za zdravu zimu

1/2
Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Premijerno predstavljanje noviteta u svijetu Naturavita čajeva održano je u prekrasnom prostoru hotela Esplanade. Prostor hotela privremeno se prerušio u prirodnu oazu u kojoj su se gosti mogli prepustiti mirisu i okusu široke palete Naturavita čajeva.

Predsjednik uprave Spider Grupe Denis Nemčević, zajedno s potpredsjednikom uprave Atlantic Grupe za korporativne aktivnosti Nevenom Vrankovićem i Jan Spider brand manager Branko Kičema, održali su govor o partnerskom odnosu za trgovačku marku Naturavita, te su predstavili posebno Naturavita 'kocka' pakiranje koje sadrži 10 čajnih vrećica. Novo kockasto pakiranje čajeva ujedno je i prvo takvo na našem tržištu.

Osim promjene u obliku pakiranja, povećana je vidljivost slova te je na ambalažu stavljena dvojezična deklaracija kako bi se svim kupcima pomoglo u boljem shvaćanju sastojaka. Sve promjene uvedene su s ciljem kako bi se Naturavitinim potrošačima omogućilo praktično kušanje novih okusa te im se tako ponudila široka paleta čajnih okusa. No, novo pakiranje nije bila jedina novost iz Naturavite.

 | Author: PR Foto: PR

Zanimljive kombinacije okusa s đumbirom i limunom

Raznovrsna zbirka Naturavita čajeva dodatno je proširena s dva nova okusa koja su premijerno predstavljena na promociji, a riječ je o zanimljivim kombinacijama okusa – naranča s cimetom i kurkumom, te osvježavajućem spoju đumbira i limuna. U novim okusima imali su priliku uživati svi okupljeni, za Naturavita čajeve mogle su se čuti samo pozitivne kritike i komentari, a tražila se i šalica više.

Veliki broj posjetitelja uživao je u slatkim i slanim zalogajima, zajedno uz toplinu čaja, kvalitetne razgovore uz puno smijeha za što je ujedno i velikim dijelom bio zaslužan poznati voditelj Frano Ridjan. Talentirana Sara Renar ispunila je prostor svojim prekrasnim i jedinstvenim vokalom koji se savršeno uklopio u mirnu atmosferu toplog prostora. Mirisne kućice bile su posebna atrakcija na događanju u kojima su posjetitelji mogli uroniti u svijet Naturavite, popiti šalicu čaja i uživati u raju citrusnih mirisa limuna i tople naranče, koji su vladali prostorom.

Događaj je završio s puno nasmiješenih lica zadovoljnih gostiju koji su napustili prostor s prigodnim poklonima i ugodnim raspoloženjem za koje su zaslužni prvenstveno Naturavita čajevi

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.