Hrana
373 prikaza

Delimano - najbolji prijatelj u kuhinji

Delimano_Image_All_Products_1_
Delimano keramičko posuđe inovativnog je dizajna te je u skladu sa svim zdravstvenim protokolima i rješenjima koja čuvaju okoliš. Površina posuđa pokrivena je zaštitnim slojem kako bi se osigurala trajnost, vanjski dio porculana otporan je na ogrebotine, a keramički premaz osigurava optimalno korištenje energije i minimalnu upotrebu ulja

Delimano – kuhinjski brand Studio Moderne, proizvodi posuđe sa keramičkim premazom po posljednjem trendu u proizvodnji zdravih i inovativnih rješenja. Za ovo moderno kuhinjsko posuđe očuvanje okoliša je ključno posebice u proizvodnom sustavu.

Keramika obložena aluminijem

Delimano svoje proizvode postavlja pred najviše standarde europskih zdravstvenih normi i propisa kako bi se zadovoljile potrebe većine ekološki osviještenih kupaca. Inovativni dizajn i elegantni oblici koji karakteriziraju Delimano posuđe u potpunom su skladu sa svim zdravstvenim protokolima kao i rješenjima koja čuvaju okoliš.

Delimano keramički proizvodi proizvedeni su u talijanskoj tvornici s više od 40 godina iskustva u izradi posuđa s ne ljepljivim površinama, i među prvima su u Europi u uvođenju keramičkog premaza.

Proizvodnja keramike koja je obložena aluminijem sastoji se od 8 koraka:

  1. Formiranje – postupak koji se sastoji od 15000 tona pritiska na hladan aluminij koji se oblikuje u krug.
  2. Zavarivanje – postupak koji omogućuje kasnije montiranje ručki.
  3. Emajl vanjskog porculana – premaz koji se raspršuje po vanjskoj površini.
  4. Ponovljeni proces emajliranja porculanom koji se peče na temperaturi od 550° C.
  5. Unutarnji keramički premaz – premaz koji se raspršuje na unutarnje površine.
  6. Ponovljeni proces keramičkog premaza koji doseže idealnu debljinu nakon dugog izlaganja relativno niskim temperaturama.
  7. Ručka se pričvršćuje i prilagođuje se pritisak kako bi se izbjeglo pucanje.
  8. Pakiranje.

Minimalna upotreba ulja

Dno Delimano posuđa izrađeno je od čistog aluminija koji odlično provodi toplinu, a zbog svoje lakoće idealan je za svakodnevno kuhanje. Kako bi se omogućila dugotrajnost posuđa, aluminij je obložen sa unutarnje i vanjske strane.

Površina posuđa u potpunosti je pokrivena zaštitnim slojem kako bi se osigurala trajnost i kako bi čišćenje bilo što lakše. Vanjski dio porculana otporan je na ogrebotine, mrlje i zadržava sjaj čak i nakon nekoliko pranja u perilici posuđa. Keramički premaz daleko je bolji od bilo kojeg premaza sa ne ljepljivom površinom pogotovo uz minimalnu upotrebu ulja.

Za razliku od mnogih ne ljepljivih površina, keramički premaz je organski, ne sadrži PFOA, i proces proizvodnje je okrenut prema očuvanju okoliša zbog manjeg otpuštanja CO2. Ovaj ne ljepljivi materijal jednostavan je za upotrebu i čišćenje, te omogućuje optimalno korištenje energije zbog topline koju zadržava aluminij te manju upotrebu ulja.

Garancija kvalitete

Ručke Delimano posuđa napravljene su od smole koja je otporna na temperature, što omogućuje sigurnu upotrebu. Ergonomski oblik ručki omogućuje lagano rukovanje i prenošenje posuđa. Delimano posuđe ima senzor koji pocrveni u trenutku kada temperatura dosegne 140° C što omogućuje niže temperature za pripremanje hrane jer se smanji nepotrebna toplinska disperzija.

Delimano keramički proizvodi mogu lako postati vaše najbolje posuđe budući da sve karakteristike ostaju godinama iste. Vrhunsku kvalitetu garantira i Delimano certifikat sa 5 godina garancije.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.