Hrana 21. lipnja 2018.

Hrvatima omiljena Ciglica dobila dva nova okusa

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U njenom raskošnom okusu mješavine probranih arabica i robusta kava uživamo još od 1972. godine, a otkada je 1993. prvi put na police stigla vakuumirana u obliku ciglice, Franck Jubilarna postala je ikona u svijetu kava.

Povodom svog 25. rođendana, omiljena hrvatska kava proširila je paletu okusa s dva nova proizvoda: Jubilarna Intense i Jubilarna Sensual, koje će sigurno pronaći mjesto među pravim ljubiteljima kave.

 | Author: PR Foto: PR

Jubilarna Intense dobila je profinjeno crno pakiranje koje istovremeno odražava njene moćne arome. S prirodno prisutnim notama tamne čokolade i očaravajućih slatkih začina, Jubilarna Intense savršena je za pospana jutra i dane prepune izazova. Na ljestvici intenziteta okusa, Jubilarna Intense ima jačinu 4.5 od mogućih 5.

Jubilarna Sensual je kava zamamnog mirisa, baršunastog okusa i nježne arome u kojoj možete uživati tijekom cijelog dana. Oduševljava izvornim aromama mliječne čokolade i lješnjaka, a na skali jačine okusa, našla se na sredini s intenzitetom od 3.5. Lakoća njenog okusa ogleda se i u bogatoj ljubičastoj boji njenog pakiranja. Sve tri vrste Jubilarne mješavina su vrhunskih arabica i robusta sorti koje jamče prepoznatljivu kvalitetu Franck kave.

 | Author: PR Foto: PR

U snažnom okusu Jubilarne Intense i u nježnim aromama Jubilarne Sensual među prvima su na predstavljanju u kavani Johann Franck uživali Marijana Batinić, Ivan Šarić i Korana Gvozdić.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.