Fitness 5 koraka do lijepog i zdravog tijela 02. srpnja 2018.

Ljeto je pred nama - kako ga dočekati u top formi?

Foto: Guliver/Shutterstock Online treninzi obilježili 2021.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ljeto samo što nije i kalendarski započelo, pa je pravo vrijeme da svoje tijelo dovedemo u željenu formu.

Kako bismo to i ostvarili, preporučuje se bavljenje nekom vrstom tjelovježbe barem pola sata svakoga dana, a osim na fizički izgled, takva aktivnost donosi i brojne blagodati za zdravlje vašeg organizma.

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE + Saveznik Vašeg tijela!

Što god odabrali, ne možete pogriješiti, svaka vrsta tjelovježbe je dobra. S dolaskom toplijih dana, sportovi na otvorenom imaju prednost, bila to tek šetnja prirodom, trčanje, rolanje, bicikliranje ili neka druga aktivnost – dobra forma neće izostati.

 | Author: PR Foto: PR

Ipak, pomoć nikad nije na odmet, a nju nam definitivno pružaju dodaci prehrani koji su od velike koristi jer pridonose bržem postizanju naših ciljeva kao što su povećanje energije i smanjenje potrebnog vremena za oporavak organizma od sportskih aktivnosti.

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure™ uz dodatak kroma i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

L-karnitin u ljudskom organizmu ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina, potrebna je aerobna tjelesna aktivnost. Stoga ga se preporučuje konzumirati barem pola sata prije tjelesnog napora.

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi.

  • Primjena: 1 kapsula dnevno prije tjelovježbe.
  • Pakiranje: jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula s 500 mg L-karnitina i 20 μg kroma.
  • Preporučena MPC u svim ljekarnama je 138,80 kn.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.