Hrana Zdravi recepti
671 prikaza

Okusi jeseni: Krem juha od kestena

Guliver/Shutterstock
1/1
Poriluk, celer i peršin poprži na malo maslinova ulja, zatim dodaj oguljene kestene, zalij vodom te kuhaj 30 minuta. Na polovici kuhanja dodaj naribani krumpir te začini prema želji. Kad je juha gotova, propasiraj te dodaj vrhnje za kuhanje.

Sastojci:

  • 400 g kestena
  • 40 g poriluka (cijeli)
  • 40 g krumpira
  • 40 g korijena celera
  • 40 g korijena peršina
  • sol
  • papar
  • žlica maslinova ulja
  • 1, 5 dl vrhnja za kuhanje
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.