Hrana Zdravi recepti 06. listopada 2017.

Okusi jeseni: Krem juha od kestena

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poriluk, celer i peršin poprži na malo maslinova ulja, zatim dodaj oguljene kestene, zalij vodom te kuhaj 30 minuta. Na polovici kuhanja dodaj naribani krumpir te začini prema želji. Kad je juha gotova, propasiraj te dodaj vrhnje za kuhanje.

Sastojci:

  • 400 g kestena
  • 40 g poriluka (cijeli)
  • 40 g krumpira
  • 40 g korijena celera
  • 40 g korijena peršina
  • sol
  • papar
  • žlica maslinova ulja
  • 1, 5 dl vrhnja za kuhanje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.