Hrana
113 prikaza

Potraži high-tech posuđe u Mercatoru

Delimano1
Delimano posuđe, Kroycera noževi i  Power Juice sokovnik - sve to skupa s kuharicom Steve Karapandže se nalazi u Mercatorovom projektu lojalnosti kojim se kupcima nude proizvodi svjetske kvalitete s velikim popustima

Želeći potaknuti posjetitelje na ekološko promišljanje po pitanju izbora kućanskih potrepština omogućujući pritom prihvatljive cijene, Mercator pokreće novi ciklus programa lojalnosti kroz ponudu proizvoda svjetske kvalitete s 50 posto popusta.

Ekološko promišljanje u izboru kućanskih potrepština

Novi ciklus programa lojalnosti nudi posuđe iz inovativne linije Delimano Ceramica Forma čija je unutrašnjost obložena trajnom neljepljivom keramičkom površinom vrhunske kvalitete čime se smanjuje unos kalorija i zadržava izvorni okus hrane.

Proizvodi Delimano izrađeni su od ekološki prihvatljivih materijala i mogu se reciklirati. Jezgra je organski keramički premaz; inovativna kombinacija materijala koji omogućuje optimalno korištenje energije i smanjenje emisije CO2 u okoliš.

Kyocera noževi su sinonim za profesionalne keramičke noževe iza kojih je 25 godina kvalitete japanske tehnologije u Delimano izdanju.

Noževi otporni na mrlje i hrđu

Kyocera u svojoj ponudi za kućanstva proizvodi noževe koji su iznimno čvrsti i iznimno oštri te čija keramička oštrica može trajati godinama bez oštrenja. Keramički noževi su izrađeni od napredne, high-tech keramike i stoga ne ostavljaju metalni okus ili miris, te su otporni na mrlje i hrđu.

Zdravi napici od voća i povrća dostupni su također kroz program lojalnosti u obliku sokovnika Power Juice Express kojeg se koristi za brzu pripremu zdravog i svježe ocijeđenog soka.

Kako bi kupce dodatno nagradili Mercator je osigurao dovoljan broj kuharica velikog Steve Karapandže koje su namijenjene svima koji kupe tri proizvoda Delimano, uz predočenje računa. Svi ostali svoj primjerak kuharice mogu kupiti od 15. prosinca 2011. na prodajnim mjestima Mercatora, Getroa i Mercator Tehnike.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.