Hrana 17. travnja 2018.

Povratak u 80-e uz Cajtnot i Pivovaru Medvedgrad

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Najzabavnija gradska avantura održat će se 20. travnja, a prijave traju još samo do srijede, 18. travnja, pa požurite i rezervirajte svoje mjesto te se zajedno s nama vratite u 80-e uz puno smijeha i zabave.

Novo izdanje Cajtnota, zabavnog gradskog izazova u kojem uz interaktivan razgled grada možete sudjelovati i u rješavanju pitalica te skupljati bodove, ove će godine biti još veće, zabavnije i uzbudljivije. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Protrčite zajedno s nama kroz zagrebačke 80-e i započnite novi pivski val uz najveće hitove toga doba. Osim dobre glazbe, uživati možete i u vrhunskim pivama Pivovare Medvedgrad, a posebno iznenađenje očekuje vas u obliku India pale ale piva koje će oduševiti baš svakog tko ga isproba.  Uz hitove iz 80-ih, na ovogodišnjem Cajtnotu bokovima ćemo ljuljati i uz ritmove Jurice Pađena i grupe Aerodrom. 

Utrka je i humanitarnog karaktera

Start je rezerviran za 18 sati iz Pivnice Medvedgrad u Ilici, a završava na Strossmayerovom trgu (onom između Tomislavca i Zrinjevca) uz pregršt zabavnih sadržaja, odlične glazbe i promociju piva Novi val. Ono što nas posebno veseli jest činjenica da je ovogodišnja utrka i humanitarnog karaktera, pa će se tako prikupljeni iznos s utrke donirati Udruzi Kolibrić te gospodinu Tomislavu Iliću, instruktoru skijanja i jedriličaru oboljelom od multiple skleroze.

Pripremite bandane, ponesite sretne rekvizite i stare ploče, pa se neoružani dozom znanja i puno dobre volje zaputite na zbilja posebno izdanje najzabavnije gradske utrke. Prijave su otvorene do srijede, 18. travnja, stoga požurite po svoj formular na poveznici, a dodatne informacije potražite na Facebook stranici Cajtnot osamdesete powered by Medvedgrad.

 | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.