Hrana Hrana kao lijek 07. veljače 2018.

Riješi test i otkrij koji čaj odgovara tvom životnom stilu!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Podravka čajevi okrijepe i griju tijelo, daju utjehu, veselje, ali i ostale benefite kao što je neophodna hidratizacija. Svaka nova kombinacija mirisnog voća i blagotvornog bilja omogućuje ti da svoj izbor čaja prilagodite svakom trenutku, ali i svojoj osobnosti.

Čaj - taj omiljeni, topao napitak ispunjava početak i kraj svakog dana. Često zaboravljamo, ali za osjećaj ugode koji čaj pruža treba nam samo par minuta. Odaberi omiljeni okus, dodaj ga u vruću vodu i kroz koju minutu tvoj će ured ili dom biti ispunjeni bogatom aromom. 

Šalica puna okusa i mirisa

Kako bismo tvoj ritual pretvorili u pravu avanturu otkrivanja bogatih okusa i mirisa, s posebnom smo pažnjom osmislili aroma omotač. On čuva okus i miris sastojaka čaja i omogućuje svakoj filtar vrećici da svoju jedinstvenu, punu aromu oslobodi tek kad dotakne vodu u šalici. Znamo da voliš čaj jer ti život oboji okusima i mirisima, no koji su čajevi stvoreni baš za tebe?

Ritual opuštanja u hladnim danima

Osim neponovljivog užitka koji nam donosi sam ritual ispijanja, čajevi imaju i iznimno pozitivan učinak na naše tijelo. Dobro znanom plodu šipka pridodali smo pet vrsta fino mljevenih ljekovitih biljaka i stvorili novu vrstu čaja - Planinski čaj

 | Author: PR Foto: PR

Pripremi ga svojim najmilijima ili samo sebi, čistog ili uz žličicu domaćeg meda i limuna te posluži uz doručak ili prije počinka. Kako god u njemu uživala, sasvim je sigurno da će te već prvi gutljaj okrijepiti, zagrijati iznutra, ali i blagotvorno djelovati na probavu!

Miris zime u svakoj vrećici čaja

Jesi li primijetila kako uz hladne mjesece vežemo najviše mirisnih uspomena? Zimu tako vežemo uz upečatljive mirise cimeta, klinčića, đumbira i limuna, od kojih pripremamo razna primamljiva jela i slastice. A užitak koji donosi ispijanje čaja u krugu obitelji i prijatelja ima posebno mjesto u našim srcima, zar ne?

Ako si jedan od ljubitelja đumbiru, ali i otkrivanju novih kombinacija okusa, isprobaj upečatljivu aromu novog čaja - Vrućeg đumbira s limunom. Mješavinu biljnog čaja prigodno smo obogatili limunom i đumbirom, ali i nizom B vitamina koji jačaju imunitet i bude energiju. 

 | Author: PR Foto: PR

Ne propusti riješiti naš kviz i uživati u novim Podravka čajevima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.