Hrana Zdravi recepti 14. rujna 2016.

Stiže nova kuharica ''Zdravo i slasno'' bez glutena sa stotinu zdravih recepata

Foto: Helena Jakoliš
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Naša suradnica Helena Jakoliš objavljuje kuharicu ''Zdravo i slasno'' bez glutena. Helena kaže: ''Kako sam već najavila, uskoro izlazi moja prva knjiga – kuharica “Zdravo i slasno bez glutena”, gdje sam autorica  i suizdavač  zajedno s mojom dragom urednicom i suizdavačicom Anitom Šupe''.

Urednica knjige Anita Šupe:

'Ova knjiga sadrži stotinu zdravih i slasnih recepata bez glutena, jaja i mliječnih proizvoda sa prekrasnim rustikalnim fotografijama iz kamere same autorice, od recepata za osvježavajuće sokove i smoothieje i ideja za zdravi doručak, preko pečenih kolača, sirovih torti i slastica, do zdravih sladoleda. Svi koji su imali prilike isprobati Helenine delicije znaju da je prava majstorica i da su to nezaboravni zalogajčići. Recepti se uklapaju u Paleo način prehrane.

 | Author: Promo Foto: Promo

Tablica raznih vrsta bezglutenskih brašna

Osim recepata knjiga sadrži mnoge praktične savjete – vodič kroz zdrave namirnice, kako ih pravilno pripremati, kako u receptima zamijeniti namirnice koje ne koristimo, pregled korisnih kućanskih aparata i pomagala, tablicu raznih vrsta bezglutenskih brašna te informacije o glutenu i bezglutenskoj prehrani. Tu je i Helenina osobna priča u kojoj dijeli svoj put od neobjašnjivog propadanja zdravlja i različitih dijagnoza, do vlastitog istraživanja i pronalaska puta prema poboljšanju.

Sve smo ovo smjestile na 272 stranice, u knjigu tvrdog uveza i dimenzija 16,5 x 23,5 cm s izuzetno lijepim dizajnom u kombinaciji rustikalnog i modernog. Redovna cijena knjige će biti 189 kn, ali za vas nestrpljive imamo specijalnu ponudu koja vrijedi do 28.09.2016.g. 

Kupite knjigu u pretprodaji po promotivnoj cijeni od 159 kn! To znači uplatiti knjigu unaprijed i počekati isporuku dok knjiga izađe iz tiska početkom listopada. Naravno možete kupiti i više komada za poklon dragim osobama.

Podatke o plaćanju i narudžbi potraži ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.