Hrana Hrana kao lijek 27. veljače 2018.

Super-jogurt koji štedi vrijeme: Jogurt i kraljica superhrane Chia u jednom pakiranju!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prvi u Hrvatskoj, Meggle je za vas pripremio revolucionarni jogurt CHIA, superiornu kombinaciju jogurta i kraljice superhrane Chie!

Sve hranjive vrijednosti koje vam osigurava jogurt, Chia je oplemenila dodatnim nutritivnim vrijednostima. Tu su vlakna, omega-3 masne kiseline, vitamin B, kalcij, fosfor, kalij, cink te prirodni antioksidansi.

Dodatak Chia sjemenki u vašem omiljenom jogurtu nije samo nutritivno super, već štedi i vaše dragocjeno vrijeme. Chia sjemenke u Meggle jogurtu su već upile dovoljno tekućine i dobile gelastu teksturu koja povoljno djeluje na probavni sustav. Nema pripreme, nema čekanja - samo ga otvoriš i popiješ!

 | Author: PR Foto: PR

Meggle jogurt CHIA dolazi u praktičnim bočicama od 330 grama u tri izvrsna okusa: natur, smoothie (jabuka - banana - špinat) i superfruit (crni ribiz i borovnica). Ne možete ostati ravnodušni na ovu super kombinaciju superjogurta, superhrane i superpraktičnog pakiranja. Probajte, super je!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.