Hrana Hrana kao lijek 11. prosinca 2017.

Uzdravlje! Ispijanje tekile pomaže mršavljenju

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ispijanje margarita ti ubuduće možda i neće više toliko izazivati grižnju savjesti kao prije. Nove studije koje donosi magazin PureWow pokazale su kako tekila u njima može pomoći smanjenju šećera u krvi pa tako i mršavljenju!

Prema Američkom kemijskom društvu, šećeri u agavi (biljki koja se koristi u izradi tekile), agavini, pomažu pri smanjenju šećera u krvi. 

Možda te zanima... Stručnjaci otkrivaju: Tekila je dobra za kosti i prevenciju osteoporoze Zdravlje

U jednom su istraživanju kroz pokus na miševima, kojima su davali vodu obogaćenu agavinima uz uobičajenu prehranu, shvatili kako su miševi jeli manje i imali manje razine šećera u krvi od onih koji nisu uzimali agavine. 

Također, oni koji us pili vodu s agavinom lučili su hormon GLP-1, koji produžuje osjećaj sitosti u želucu i proizvodi inzulin, što znači da bi agavini mogli pomoći i kod ljudi s dijabetesom tipa 2

Možda te zanima... Koliko kalorija manje treba unositi da bi se izbjegao dijabetes tipa 2 Zdravlje
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      alice

      Google sada plaća 600 do 800 eura dnevno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije dva mjeseca i napravio sam 22376 € u prvom mjesecu tog posla. Lako je i lako poslovati, a zarada je ogromna. Ne mogu vjerovati koliko je lako kad sam to pokušao. Potencijal s tim je beskrajan. To je ono što radim ............ >>>>>>>>>>>>>>>>>> > w­w­w­.­B­u­z­z­C­a­s­­h­3­.­C­o­m

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.