Hrana Zdravi recepti 16. veljače 2017.

Recept za brz i jednostavan detoks jutarnji napitak od limuna i celera

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Užurbani stil života ti često ne dopušta da odvojiš mnogo vremena za pripremu zdravog doručka kojim ćeš ispravno započeti dan. Zdrava Krava ti zato donosi recept za brz i jednostavan detoks jutarnji napitak.

Za pripremu ti je potrebno:

  • 3 stabljike celera
  • 1 krastavac
  • 1 čajna žlica soka od limuna
  • 1 dcl kokosove vodice.

Ove namirnice snažno čiste tijelo iznutra

Oprani celer i krastavac nareži na veće komade i pusti ih kroz sokovnik. Dobivenoj tekućini dodaj limunov sok i kokosovu vodicu pa sve dobro promiješaj. To je to, tvoj detoks doručak je spreman!

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Naravno, možeš ga piti i u nekom drugom dijelu dana, ali je najbolje djeluje ako se popije ujutro natašte. Na taj način ćeš postići pojačani učinak pročišćavanja koje tvoje tijelo obavlja noću.

Trodnevni detoks plan za oslobađanje od toksina

Više o važnosti doručka za tvoje zdravlje i kvalitetu življenja, idejama kako ga prilagoditi vlastitim potrebama i ritmu, te konkretne sugestije i recepte možeš doznati na radionici kuhanja Doručak za (pre)zaposlene, koja se održava 25.2. od 10 do 12 sati u Makronovi, Ilica 11/1.kat

Potrebno je prethodno se prijaviti na radionicu, putem maila info@makronova.com ili na broj telefona 01/ 48 47 119.

Cijena radionice je 250 kuna, a korisnicima kartice bio&bio kluba se u zamjenu za 20 bodova odobrava 50% popusta na cijenu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.