Ljepota i relax Prirodno lijepa 30. svibnja 2017.

Četiri načina kako se riješiti ožiljka od akni

Akne_3
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Akne uglavnom ostavljaju ožiljke na koži, a gotovo sigurno ostaju ako si ih pokušala sama istisnuti. Ožiljaka se teško riješiti, ali postoji način na koji ih možeš ukloniti. Donosimo ti nekoliko jednostavnih rješenja za ovaj problem.

  • Mikrodermoabrazija - ovaj tretman pravo je rješenje za ožiljke. Djeluje poput pilinga te pomaže da se uklone odumrle stanice kože. Piling s krupnijim granulama djelovat će podjednako dobro. Dva puta tjedno tretiraj kožu grubljim pilingom, ali nemoj pretjerivati.
  • Limunov sok - limun pomaže kod uklanjanja masnih tvari iz kože. Nekoliko puta tjedno na lice nanesi limunov sok i ostavi da djeluje 15-ak minuta.

Limun_9 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

  • Kokosovo ulje - kokosovo ulje ublažava ožiljke. Možeš ga koristiti poput kreme, te nanositi na lice ujutro i navečer.
  • Čaj od kamilice - kamilica je stari lijek za lijepu kožu. Pij puno čaja od kamilice, a nećeš pogriješiti ni, ako budeš umivala lice ovim čajem.

Namirnice koje tjeraju akne s lica

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      giriyoriaka

      Tableta protiv akni - http://hespac.com/aknehr.htm Uvijek ću preporučiti Nonacne svim mojim prijateljima. To je jednostavno najučinkovitiji proizvod protiv akni koji sam isprobala.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.