Ljepota i relax 16. travnja 2018.

Feng Shui savjetnica otkriva kako očistiti dom i popraviti odnose

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Samo za tebe, pripremamo posebno izdanje proljetne emisije o Feng Shui principima. Otkrit ćemo ti kako začiniti ljubav, potencirati partnerstvo, urediti spavaću sobu s ozračjem pozitivne energije

Budi s nama u posebnom proljetnom izdanju 19. travnja

Emisiju možeš pratiti uživo na Facebooku Zdrave Krave, u četvrtak 19. travnja. Naša gošća je Lana Anderson, Feng Shui savjetnica. U emisiji ćemo pričati o Feng Shui principima, o tome kako privući dobru energiju i raspoloženje u svoj dom i mentalno otpustiti sve čega se želiš riješiti.

Proljeće je vrijeme za akciju

Da bi lakše krenula u nove svježe početke najvažnije je da otpustiš stare navike i obrasce koji ti nisu donijeli ništa produktivno i koji su te blokirali u kreiranju nečeg boljeg. Proljeće je idealno vrijeme za akciju i najbolje što možeš učiniti je da prvo mentalno otpustiš sve čega se želiš riješiti. 

Pričat ćemo o energetskom čišćenje doma bilo kada i u bilo koje vrijeme kada osjetiš da ti je potrebna promjena. Također, objasnit ćemo kako pročistiti vlastite odnose.

 | Author: Lana Anderson Foto: Lana Anderson

Ispuni obrazac ispod članka i postavi pitanje! Ako želiš da u emisiji odgovorimo baš na tvoje pitanje, ispuni obrazac ispod članka, postavi pitanje vezano uz Feng Shui uređenje doma, numerologiju ili Feng Shui principe za sreću u ljubavi, jer na najzanimljivija pitanja ćemo odgovoriti direktno u Live prijenosu. 

Budi s nama u četvrtak 19. travnja na našoj Facebook stranici.

Postavi pitanje

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.